Ούτε ένα ζεϊμπέκικο βαρύ και ασήκωτο δεν μπορούμε να ρίξουμε σε αυτή τη χώρα, αμέσως να μας ασκήσουν κριτική, τάχα μου ότι καίγεται η χώρα. Ρε, η Ελλάδα σημαίνει καλοπέραση, φτάνει πια μετά μιζέρια σας. Εμείς είμαστε με τον Γιώργο Πατούλη και του βάζουμε 10 με τόνο για τις χορευτικές του ικανότητες. Δεν είναι εύκολο να χορεύεις και να φοράς το θολωμένο σου Rolex, μπορείς να χάσεις την ισορροπία σου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως γιατί μπορεί να έχετε χάσει κάποια επεισόδια. «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη» δηλώνει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μία ημέρα μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, σε εκδήλωση γυναικών της ομογένειας.

Σε δήλωσή του, σήμερα, Παρασκευή, εξηγεί πως προς το τέλος της εκδήλωσης, λίγο πριν την αποχώρησή του, «κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους». Ε, θα ήταν αγενής αν έλεγε όχι.

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει πως σε όλη την πολιτική του διαδρομή έχει αποδείξει ότι δεν κρύβεται στα δύσκολα, κι έχει το πολιτικό θάρρος να παραδέχεται και να διορθώνει τα λάθη του. «Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» τονίζει ο μερακλής περιφερειάρχης Αττικής.