«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

Εκείνη τους άφησε ένα σημείωμα τρεις εβδομάδες πριν τις πανελλήνιες παρακαλώντας τους να μην κάνουν κάποιο πάρτι εκείνη την περίοδο, κι εκείνοι της άφησαν υπέροχες ευχές. Η Χάιντυ παρακάλεσε τους γείτονές της στην πολυκατοικία να μην κάνουν πάρτι την περίοδο των πανελληνίων με σημείωμα (που φυσικά έγινε viral). Εκείνοι της ευχήθηκαν καλή τύχη. Κι έπιασαν τόπο αυτές οι ευχές. Η Χάιντυ που ζητούσε να μη γίνονται πάρτι όσο θα διάβαζε πέρασε στη Νομική. H μητέρα της άφησε ένα σημείωμα στο ασανσέρ όπου ανέφερε ότι οι ευχές των ενοίκων «έπιασαν τόπο».

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!».

Η μητέρα της κοπέλας είναι η δημοσιογράφος του MEGA, Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μίλησε στο LIVE NEWS για την επιτυχία της κόρης της. «Οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα προσπάθεια και όλοι δίνουν τον καλύτερο του εαυτό στο τέλος. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μην γίνει κάποιο πάρτι στην ταράτσα γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως Airbnb και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι οι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Της έγραψαν ευχές όμως, και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της», είπε η δημοσιογράφος.