Όλοι πιστεύαμε ότι τα κλασικά δεν αλλάζουν. Πίστευες, ας πούμε, ότι το Oreo είναι η κορυφή, το μπισκότο της καρδιάς, και ότι δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουμε με τη συνταγή. Λάθος. Εκεί που νόμιζες ότι το μπισκότο είχε πιάσει ταβάνι, οι μάστορες του Oreo προχώρησαν – του έβαλαν κι άλλο κακάο. Ναι, αυτό σημαίνει ότι τώρα το Oreo είναι πιο σοκολατένιο από ποτέ.

Για σένα που αντέχεις μόνο τα καλύτερα

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Πόσες φορές έφαγες Oreo και σκέφτηκες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί; Ε, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Αυτή η νέα εκδοχή έρχεται με σοβαρές υποσχέσεις γεύσης: περισσότερο κακάο, πιο δυνατή σοκολάτα και μια υφή που κάνει την κάθε μπουκιά… βαριά απόλαυση. Ας πούμε, λοιπόν, ότι το Oreo δεν παίζει πια. Ήρθε για να βάλει τα γυαλιά σε κάθε μπισκότο εκεί έξω.

Το Oreo της ζωής σου, μόνο καλύτερο

Φαντάσου το: παίρνεις ένα μπισκότο, δαγκώνεις και ξαφνικά, δεν είναι αυτό που θυμόσουν. Δεν είναι το Oreo που τρως στο διάλειμμα. Είναι το Oreo που σου φέρνει στο μυαλό όλες τις σοκολατένιες υπερβολές που ονειρεύτηκες. Με το νέο μπισκότο, αυτή η iconic γεύση κάνει μια νέα αρχή – και το κάνει με τρόπο που θα σε κάνει να κολλήσεις.

Πρέπει να το δοκιμάσεις χθες

Νομίζεις πως τα έχεις δοκιμάσει όλα; Σκέψου το σαν πρόσκληση να ζήσεις κάτι καλύτερο. Το νέο Oreo δεν χρειάζεται διαφήμιση: μια μπουκιά θα σου πει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις. Αν δεν θες να το πιστέψεις, έχουμε την απάντηση. Δοκίμασέ το και έλα να τα ξαναπούμε.