Σε κάθε εμφάνισή της τα social media αναστενάζουν, οι haters αλαλάζουν και η Νατάσα Μποφίλιου τους κερνάει πόνο. Πλέον, το φαινόμενο αυτό έχει τα χαρακτηριστικά ενός προσδοκώμενου και διασκεδαστικού μοτίβου. Αυτή τη φορά, το buzz δημιουργήθηκε με την εμφάνιση της Μποφίλιου στη συναυλία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον» είπε από σκηνής η χαρισματική ερμηνεύτρια.

Φυσικά και οι haters δεν θέλησαν να σχολιάσουν τα λόγια της Νατάσας Μποφίλιου. Δεν επιστράτευσαν κάποιο επιχείρημα για να την αντικρούσουν, αλλά έψαξαν να βρουν κάτι που θα τη μείωνε στα μάτια των πολυάριθμων θαυμαστών της. Όπως είναι γνωστό, όταν ψάχνεις, βρίσκεις… Το θέμα είναι τι σε βρίσκει!

Κάνοντας τον “αστυνόμο μόδας και ακρίβειας” της Μποφίλιου

Βρήκε λοιπόν ένας hater πως το φόρεμα της Μποφίλιου στη συναυλία κοστίζει 2.000 ευρώ.

Έκανε ο συγκεκριμένος έρευνα αγοράς; Όχι, φυσικά. Είναι κάποιοος αφισιονάδο της haute couture; Δεν προκύπτει. Απλά υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να «πατήσουν» στη δημοφιλία της Νατάσα Μποφίλιου για να κερδίσουν followers και υπόσταση -λίγων λεπτών, στη δημόσια σφαίρα.

Η Νατάσα Μποφίλιου, λοιπόν, έκανε αυτό που περιμέναμε ανυπόμονα. Ανέβασε ένα story στο οποίο αναγραφόταν η τιμή του φορέματος: 148 ευρώ.

Καθόλου δεν θα ενοχλούσε, βέβαια, αν το φόρεμα άξιζε 2.000 ευρώ. Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια, επαγγελματίας, η οποία βιοπορίζεται από το τραγούδι. Ακόμη και αν επέλεγε ένα φόρεμα των 15.000 ευρώ, δεν θα έπρεπε καν, να μας απασχολεί, εκτός και εάν τα χρήματα αυτά προέρχονταν από κάποιο κρατικό ταμείο.

Οι haters της συγκεκριμένης κατηγορίας «πατάνε» σε ένα αμφιλεγόμενο επιχείρημα: Οι αριστεροί θα πρέπει να ζουν, να κινούνται, να υπάρχουν, στο minimum των βασικών αναγκών τους. Να καταναλώνουν το minimum σε όλα όσα υπάρχουν στη γη, ακόμη και στο οξύγονο. Το χειρότερο από όλα; Έχουν συνδέσει την αισθητική με τα χρήματα. Αν κάτι είναι ακριβό, είναι και όμορφο. Δυστυχώς για εκείνους, αυτές οι πεποιθήσεις τους δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα και δεν έχουν καμία πρακτική εφαρμογή.