Όταν λέμε ότι ο Chris Hemsworth μπορεί να τα κάνει όλα, δεν αστειευόμαστε. Από το να σώσει τον κόσμο με το μυθικό σφυρί του ως Thor, μέχρι να εμφανιστεί ξαφνικά στη σκηνή ενός σταδίου, αυτή τη φορά όχι για να πολεμήσει εξωγήινους, αλλά για να δείξει το ταλέντο του στα ντραμς. Ναι, καλά διαβάσατε! Ο αγαπημένος Αυστραλός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να συνοδεύσει τον Ed Sheeran, προκαλώντας αίσθηση και χαμόγελα σε 70.000 έκπληκτους θεατές στο Βουκουρέστι.

Το όλο σκηνικό δεν ήταν απλά μια αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής. Όπως αποκάλυψαν οι δυο τους στα social media, αυτό το μικρό “ντραμιστικό” cameo του Hemsworth θα συμπεριληφθεί στη νέα σεζόν της σειράς “Limitless“, όπου ο ηθοποιός αναζητά τρόπους να βελτιώσει τη ζωή του, με έναν τρόπο που μόνο ο Hemsworth ξέρει: από το να παίζει ντραμς μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, μέχρι να εξερευνά τα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Η σειρά αυτή δεν είναι απλά ένα ντοκιμαντέρ για να μας υπενθυμίζει πόσο τέλειος είναι ο Chris Hemsworth (αν και δεν θα πείραζε κανέναν κάτι τέτοιο). Είναι μια εξερεύνηση της ζωής και των δυνατοτήτων του ανθρώπινου μυαλού και σώματος, με έναν τρόπο που μόνο ένας σούπερ ήρωας θα μπορούσε να προσεγγίσει.

Πίσω από τη σκηνή, ο Sheeran, με το γνωστό του χιούμορ, εξήγησε πώς προέκυψε όλη αυτή η ιδέα: “Ο Chris μου έστειλε email τον περασμένο Δεκέμβριο και μου είπε ότι κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τα οφέλη του να μαθαίνεις ένα νέο μουσικό όργανο και αποφάσισε να μάθει ντραμς. Έτσι, του είπα να έρθει να παίξει μπροστά σε 70.000 άτομα.” Εντάξει, όχι ακριβώς μια τυπική ημέρα στη ζωή του Sheeran, αλλά με τον Hemsworth στο πλευρό του, όλα είναι πιθανά.

Hemsworth Sheeran
Hemsworth Sheeran

Στη σκηνή, η αποκάλυψη της παρουσίας του Hemsworth έγινε αθόρυβα, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Εμφανίστηκε, έπαιξε και μόνο στο τέλος του κομματιού αποκάλυψε ο Sheeran ποιος ήταν ο “μυστικός” του ντράμερ. Και φυσικά, το κοινό τρελάθηκε!

Όταν τελείωσε το κομμάτι, ο Sheeran του παρέδωσε ένα “βραβείο συμμετοχής” για τη συμμετοχή του στη συναυλία, διότι όπως φαίνεται, το να είσαι σούπερ ήρωας δεν αρκεί – πρέπει να έχεις και χιούμορ.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η φιλία μεταξύ των δύο δεν είναι καινούργια. Ο Hemsworth έχει περιγράψει τον Sheeran ως “τον πιο απίστευτο μουσικό, καλό άνθρωπο, ταπεινό και με εξαιρετικό χιούμορ”. Και ενώ κάποιοι μπορεί να αναρωτιούνται αν οι δυο τους θα συνεργαστούν ποτέ μουσικά, ο Hemsworth, με το γνωστό του σαρκασμό, είχε πει παλαιότερα: “Προτιμώ να τον φέρω σε μια ταινία παρά να προσπαθήσω να τραγουδήσω. Αυτό θα ήταν καταστροφικό.” Και να, που οι δύο αυτοί κόσμοι συναντήθηκαν στη σκηνή, και το αποτέλεσμα ήταν ό,τι πιο κοντινό σε “μαγεία” έχουμε δει εδώ και καιρό.

Το βίντεο από τη συναυλία έγινε αμέσως viral, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Ο Chris Hemsworth μπορεί να έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ως Thor, αλλά αυτή η εμφάνισή του ως ντράμερ μας δείχνει ότι μπορεί να κατακτήσει και τις καρδιές των μουσικών φαν. Και εμείς; Είμαστε απλώς εδώ για να το απολαύσουμε, ξανά και ξανά.