Τρία ανέμελα κορίτσια που περίμεναν το πλοίο για την Πάρο μίλησαν στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού λίγο πριν την αναχώρησή τους. Το γεγονός πως φορούσαν εορταστικά κάπελα κίνησε το ενδιαφέρον της ρεπόρτερ, με τις νεαρές να αποκαλύπτουν πως πηγαίνουν στο νησί για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μίας εξ’ αυτών.

«Πάμε Πάρο, ένα διημεράκι ίσα ίσα για τα γενέθλια. Και πέρυσι εκεί ήμασταν, είναι καθιερωμένο κάθε χρόνο. Έχουμε κλείσει στη Νάουσα, να είμαστε κοντά σε όλα και ότι προκύψει… Ελπίζω να είμαστε τυχερές να γίνουν κάποια κονέ… Κάτι θα κάνουμε…»,

Η εορτάζουσα, αν και ήταν αρχικά φειδωλή στις δηλώσεις της, με τον καιρό άρχισε να λύνεται, φτάνοντας στο σημείο να παραδεχθεί πως είναι φρεσκοχωρισμένη -με τον πολύ συγκεκριμένο χρονικό προσδιορισμό «οριακά χθες». Συμπλήρωσε δε, πως χώρισε για να μην της κουβαληθεί στην Πάρο, πως θα φάει… cancel για την αποκάλυψή της. Η 19χρονη, που ομολογεί χωρίς ξύλο, σε μια κρίση ενσυναίσθησης έκανε και μια έκκληση: «Μιχάλη, μην το δεις αυτό» είπε στην κάμερα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες Οικογενειακές Ιστορίες: Πειραιάς, όπου να ναι έρχεται ο Γιώργος Τσελίκας.