Σε ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό, στο Βουκουρέστι συγκεκριμένα, είχα επισκεφθεί ένα μέρος πολύ φημισμένο, γεμάτο πισίνες, τσουλήθρες και ούτω καθεξής. Εκεί, ξύπνησε η χαμένη μου παιδικότητα και η συνειδητοποίηση πως μόνο όταν την αφήνεις, τελικά σε αφήνει. Γι’αυτό, λοιπόν, τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η ανάγκη μου για να φεύγω το Σαββατοκύριακο είναι γιγαντιαία, ανακάλυψα ένα μέρος που δεν γίνεται να μην το μοιραστώ μαζί σας. Γιατί τα ευχάριστα και τα ωραία, πρέπει να τα μοιράζεσαι.

Σε μια τυχαία αναζήτησή μου, έπεσα πάνω στο Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου. Ένα μέρος που προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία που θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στο γραφείο τη Δευτέρα, με άλλη ενέργεια. Κυρίως, όμως θα περάσεις ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο. Για την ακρίβεια, είναι ένα θερινό καταφύγιο και ένας παράδεισος διασκέδασης για όλους. Γιατί; Γιατί υπάρχει μια ποικιλία από υπέροχες πισίνες, διασκεδαστικές φουσκωτές κατασκευές και συναρπαστικά παιχνίδια. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα υδάτινο θέρετρο που προσφέρει ατελείωτες ώρες ξέγνοιαστης ψυχαγωγίας. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να ξεφύγεις τελείως από την πιεστική καθημερινότητα;

Το Splash Water Park δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς να απολαύσουν παιδικές πισίνες και παιχνίδια και στους μεγαλύτερους, σε εμάς δηλαδή, να δροσιστούμε στις κύριες πισίνες και να δοκιμάσουμε τις διασκεδαστικές φουσκωτές κατασκευές. Και επειδή προφανώς οι πολλές οι βουτιές φέρνουν κάποια στιγμή και τα γουργουρητά στο στομάχι, υπάρχουν τα εστιατόρια εκεί, για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεκινήσουμε τις βουτιές από την αρχή. 

Ωραία ως εδώ; Μείνε, όμως λίγο ακόμα μαζί μου, γιατί θα στα πω ακόμα πιο αναλυτικά. 

Το Splash Water Park είναι περικυκλωμένο από ένα καταπράσινο περιβάλλον, ιδανικό για να ξεφύγεις πλήρως από το τσιμέντο που βλέπεις στην καθημερινότητά σου. Κυρίως όμως, για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις για λίγο από τις υποχρεώσεις σου.

Όσον αφορά τις πισίνες, διαθέτει μια ευρεία γκάμα από παιδικές πισίνες, κύριες πισίνες και διασκεδαστικές φουσκωτές κατασκευές, ικανοποιώντας κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Συνολικά, το Splash Water Park ξεχωρίζει ως ένας ολοκληρωμένος προορισμός διασκέδασης, που συνδυάζει μια ποικιλία υδάτινων δραστηριοτήτων με ευχάριστο περιβάλλον και πλήρεις εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για να περάσεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ή ακόμα και μία random καθημερινή.