Αυτό περιμέναμε. Γι’ αυτό ζούσαμε. Γι’ αυτό αναρωτιόμασταν τόσα χρόνια πώς και δεν έχει υπάρξει κάποια καμπάνια, κάποιο μάρκετινγκ κόλπο για να μας παρασύρει. Γιατί όπως και να το κάνουμε τα McDonalds αποτελούν την θρησκεία των 15χρονων και έχουν ντύσει τις πιο ωραίες αναμνήσεις μας. Πηγαίναμε μετά το σχολείο, κάναμε διαγωνισμό πόσα τσιζ μπορούσαμε να φάμε και καταλήγαμε να έχουμε τουμπανιάσει μετά από 7 μπέργκερ και με λύσσα μετά από 3 μερίδες πατάτες.

Στην Αμερική όμως, όπου τα McDonalds είναι κάτι σαν ιεροτελεστία, αποφάσισαν με αφορμή το Halloween να κάνουν κάτι που ενθουσίασε τους πάντες. Για όλες τις Παρασκευές που απομένουν στο 2023, με κάθε παραγγελία θα δίνουν και δωρεάν μερίδα τηγανητές πατάτες. Μάλιστα, αρκεί ένα δολάριο παραγγελίας για να πάρει κάποιος αυτή την προσφορά και να του δώσουν και δύο συσκευασίες με γλυκιά/πικάντικη σος και την franchise mambo sauce.

Σαφώς, δεν πρόκειται για μια περίπτωση ανοιχτοχέρικης επιχείρησης. Αυτή η προσφορά αφορά παραγγελίες μέσω της εφαρμογής και είναι ένα διαφημιστικό κόλπο ώστε να αυξηθεί η χρήση και τα downloads. Όπως και να ‘χει, αν ζούσαμε στην Αμερική, κάθε Παρασκευή ξέραμε τι θα κάναμε. Κι αντί για Thank God It’s Friday, θα λέγαμε Thank God It’s Fried Day.

* Unsplash/Mak