Η Fischer, η αγαπημένη σου Pilsener μπίρα, σε προσκαλεί να βρεις τη δική σου αφορμή για να απολαύσεις τη ζωή, με τη νέα της τηλεοπτική ταινία, που έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας.

Η έμπνευση πίσω από τη νέα ταινία είναι η διαπίστωση ότι δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερους λόγους για να απολαύσεις τη ζωή. Από το ότι τελείωσες ένα βιβλίο, μέχρι ότι βρήκες εισιτήρια για μια συναυλία, το παραμικρό μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να απολαύσεις τη ζωή. Και μία παγωμένη Fischer.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της ταινίας, αποφασίζει να απολαύσει μία Fischer με αφορμή… την «τελειότητά» του. Σε ένα retro και vintage σκηνικό, ο ήρωας, γεμάτος αυτοπεποίθηση, έχοντας δημιουργήσει το φαινομενικά τέλειο κεραμικό ποτήρι μπίρας, επιλέγει να γιορτάσει τη δεξιοτεχνία του με μία παγωμένη Fischer στο κοντινό bar. Την ξεχωριστή στιγμή με την αγαπημένη του Fischer, δεν μπορεί να σταματήσει τίποτα, ούτε καν η μικρή «αποδόμηση» του δημιουργήματός του. Η συνέχεια εδώ!

Τη νέα τηλεοπτική/digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ τη συμπαραγωγή ανέλαβαν οι Foss Productions και TopCut-Modiano, με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Ρέντη. 

Βρες κι εσύ τη δική σου αφορμή για να απολαύσεις τη ζωή στον κόσμο των εμπειριών του Fischer Presents.  Fischer, It’s About Taste.