Η Volterra σχεδίασε και παρουσιάζει τα νέα της Προγράμματα FORWARD BUSINESS και FORWARD HOME. Τα νέα προγράμματα είναι σχεδιασμένα για να απαντούν στις ανάγκες τόσο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όσο και των νοικοκυριών, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας να αποτελεί ουσιαστικό σύμμαχο τους. Σε μια συγκυρία όπου το κόστος της ενέργειας είναι κρίσιμο για τη βιωσιμότητα νοικοκυριών κι επιχειρήσεων, η Volterra συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει εδώ και χρόνια οικοδομήσει με τους εταιρικούς αλλά και τους οικιακούς πελάτες της.

Το FORWARD BUSINESS σχεδιάστηκε με γνώμονα την κρισιμότητα του κόστους ενέργειας για το μέλλον κάθε επιχείρησης. Η Volterra διαχρονικά υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης των εταιρειών μέσης τάσης, ενώ έχει αναπτύξει και σημαντική τεχνογνωσία στην υποστήριξη των εταιρειών και βιομηχανιών της χώρας.  Σήμερα, στέκεται δίπλα και στη μικρομεσαία επιχείρηση με το FORWARD BUSINESS, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις αυτές να πληρώνουν μόνο όσο καταναλώνουν.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Volterra προσφέρει κι ένα νέο πρόγραμμα για οικιακούς καταναλωτές, το FORWARD HOME, εστιάζοντας και στη δική τους στήριξη εν μέσω των πολλαπλών πιέσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Η παράδοση που έχει η εταιρεία σε «καθαρές» σχέσεις συνεργασίας με όλους της τους πελάτες οδήγησαν στη δημιουργία μίας νέας πρότασης,  με στόχο η επιβάρυνση τους να αντιστοιχεί στην πραγματική κατανάλωση τους.

Με τα δύο νέα προγράμματα της Volterra, επιχειρήσεις και νοικοκυριά μειώνουν τα έξοδά τους, ελέγχουν καλύτερα τον προϋπολογισμό τους κι έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να σχεδιάζουν ένα βιώσιμο μέλλον, χωρίς απρόβλεπτες χρεώσεις.

Οι παροχές των FORWARD BUSINESS και FORWARD HOME:

  • Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής, ακόμα και μετά το διάστημα αναστολής της.
  • ΜΗΔΕΝΙΚΗ εγγύηση (σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού σας μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής)
  • Αξία ενέργειας άμεσα συνδεδεμένη με το κόστος ενέργειας!
  • ΜΗΔΕΝΙΚΗ ετήσια συνδρομή!

Η Volterra γνωρίζει καλά τις ανάγκες τόσο του κάθε νοικοκυριού όσο και της μικρομεσαίας επιχείρησης και φροντίζει να δίνει ουσιαστικές λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα και προκλήσεις, όπως είναι το ενεργειακό κόστος.