Το Jaw Burger είναι ένα μοναδικό, ανατρεπτικό concept με λαχταριστά burgers τόσο απερίγραπτα νόστιμα που θα κάνουν το σαγόνι σου να πέσει! Παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες delivery με πιάτα που σου γαργαλάνε την όρεξη! Έχοντας ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στα Βόρεια Προάστια (Παπανικολή 2, Χαλάνδρι), τα άπαιχτα burgers μπορούν πλέον να τα δοκιμάσουν οι κάτοικοι των Αθηνών (Καρέα 20, Μετς), ενώ πολύ σύντομα και του Φαλήρου.

Το μπεργκεράδικο που προκαλεί τα σαγόνια σου!

Βασικά συστατικά στις must-try επιλογές που προσφέρει στο ιδιαίτερο μενού του είναι η ποιότητα, η φρεσκάδα, η επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης και η γευστική ένταση κάθε πιάτου. Ζήσε την απόλυτη γευστική εμπειρία δοκιμάζοντας ζουμερά “Double Smashed Burgers” από 100% μοσχαρίσιο κιμά, όπως το Stairway to Bacon, το Hang-L-over ή το Enter the Dragon! Ή πρωτότυπες προτάσεις όπως τα Let Me In, Bang Bang και Eat Me Deadly που θα σε κερδίσουν απ’ την πρώτη μπουκιά.

Ό,τι κι αν δοκιμάσεις θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου… Βούτα εθιστικά ορεκτικά, όπως τα τραγανά Mozzarella Sticks σε απίθανες sauces, και θα σε κάνουν να ξεχάσεις όλα όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα… Σβήσε με κολασμένες γλυκές επιλογές, όπως το Choco Infusion Calzone που θα σε αφήσουν speechless.

Το Jaw Burger θα το βρεις σε όλες τις πλατφόρμες delivery, αλλά και στο www.jaw.gr για να δοκιμάσεις τα πιάτα του γρήγορα και εύκολα!