Μετά το πρώτο του άλμπουμ «Οι Καρδιές Μας Που Πάνε» και την επιτυχημένη διασκευή των Mikro στο τραγούδι «Αυτή Η Πόλη», ο Silot συνεχίζει την καλλιτεχνική του πορεία με τη διασκευή του τραγουδιού «Σαδισμός» του Νίκου Καρβέλα, από το album της Άννας Βίσση «Κραυγή» που κυκλοφόρησε το 2000.

Ο Silot παίρνει μια ποπ επιτυχία των 90s και τη μεταμορφώνει σε ένα σκοτεινό έργο τέχνης με ανατρεπτικό ήχο και dance/pop επιρροές.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video απόκοσμο και ατμοσφαιρικό, σε σκηνοθεσία του Alexis Rummler και παραγωγή του Psycho Design, με εικόνες που έρχονται να πλαισιώσουν την απόλυτη μνεία σε ένα σαδιστικό τρόπο αγάπης.

Λίγα λόγια για τον Silot:

Ο Silot συστήνεται στο κοινό το 2019 με το πρώτο του Single «Ο Κόσμος Μου» και λίγο αργότερα συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης DJ Robin Skouteris στο ρεμίξ του ομώνυμου τραγουδιού.

Σύντομα ακολουθεί το δεύτερο single με τίτλο «Χαρτομάντιλα Στην Καρδιά», με ένα εντυπωσιακό video clip, το art direction του οποίου υπογράφει ο ίδιος. 

Τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο album σε παραγωγή των πετυχημένων μουσικών παραγωγών Beyond και Locust (Saske, Τάμτα, Ελενη Φουρειρα, Rack, Toquel κ.α). Ο δίσκος «Οι Καρδιές Μας Που Πάνε;» περιείχε 10 τραγούδια, εκ των οποίων τα 9 ήταν σε στίχους και μουσική του ίδιου. Μια pop πρόταση με σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία και στίχους που δε συνηθίζεται να ακούμε στην pop ελληνική σκηνή.

 Τον Ιούνιο του 2022 ο Silot παρουσιάζει μια ποιητική performance σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σε συνεργασία με την Glo και σε γραφιστική επιμέλεια της καλλιτεχνικής κολεκτίβας TOILETPAPER .

Μάλιστα ο συνιδρυτής του TOILETPAPER, Pierpaolo Ferrari, παραβρέθηκε στο event και φωτογραφήθηκε με τον ίδιο, και το εντυπωσιακό κοστούμι με την υπογραφή της Ελένης Καββάδα.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!