Ιntercatering: Δραστηριοποιείται σε νέο χώρο εκδηλώσεων στον Πειραιά

Ιntercatering: Δραστηριοποιείται σε νέο χώρο εκδηλώσεων στον Πειραιά


Σε νέο χώρο στον Πειραιά δραστηριοποιείται η Intercatering. Πρόκειται για το Choix Hall by Cava Halari στην Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς 54, στον Πειραιά. Κατά όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το αναπαλαιωμένο κτίριο, ο industrial χώρος σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του ξύλου αποπνέουν δυναμισμό και καλαισθησία.

Το Choix Hall είναι ένας χώρος που εκτός από πάρτι, business dinners, σεμινάρια και παρουσιάσεις μπορεί να φιλοξενήσει τους λάτρεις της γαστρονομίας σε ένα food & wine pairing/ Παράλληλα, ο χώρος ενδείκνυται για καλλιτεχνικές εκθέσεις ή fashion shows, αλλά και για όσους επιθυμούν να δώσουν μία εναλλακτική πινελιά στα corporate events τους. Για οποιαδήποτε δημιουργική, καλλιτεχνική αλλά και επαγγελματική εκδήλωση ή δρώμενο, ο άνετος χώρος των 300 τ.μ. στον 1ο όροφο του Wine Concept Store, εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Το Choix Hall μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί και να φιλοξενήσει μέχρι και 150 καθήμενους ή 200 όρθιους καλεσμένους, ενώ τη γαστρονομική σας απόλαυση επιμελείται αποκλειστικά η ομάδα της Intercatering. Εσείς επιλέξτε την αφορμή που θέλετε να απολαύσετε, να γιορτάσετε ή να διασκεδάσετε και αφεθείτε στον επαγγελματισμό της InterCatering που για πάνω από 30 χρόνια σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες και φροντίζει με γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή γαστρονομία τα events σας.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα