Ονειρεύεσαι να οδηγήσεις ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό; Λατρεύεις την ταχύτητα κι αναζητάς εμπειρίες που θα κάνουν την αδρεναλίνη σου να χτυπήσει κόκκινο; Το The Pilot Center, το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα για όλη την οικογένεια, σου προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχεις ποτέ φανταστεί.

Έλα στο μαγικό κόσμο του WRC!

30’ οδήγησης στο τιμόνι ενός αγωνιστικού Rallycross με τον προσομοιωτή WRC (https://pilotcenter.gr/wrc-2/) αρκούν για να το θυμάσαι για πάντα!

Ο προσομοιωτής WRC διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός αυθεντικού αυτοκινήτου αγώνων με πλήρη κίνηση και ρυθμίζεται για να προσαρμοστεί στην ηλικία και στην εμπειρία κάθε οδηγού, για την απόλυτη αίσθηση ενός αληθινού οχήματος, σε αληθινές συνθήκες αγώνα. Με δυνατότητα επιλογής διαφορετικών διαδρομών, με προηγμένο σύστημα feedback, με αναταράξεις ή με κίνηση ακόμα πιο έντονη σε χωμάτινους δρόμους και με τον κατευθυνόμενο αέρα να δυναμώνει όσο πιο γρήγορα κινείσαι, ζεις πραγματικά το όνειρο σου στις ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis, του Monte Carlo και πολλές άλλες ενώ μπορείς να κάνεις και  Drift στις Ελληνικές και σε ξένες διάσημες πίστες. Κάνε την τρέλα σου χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο και πάτα το γκάζι μέχρι τέρμα.

Διάλεξε πίστα και έφυγες για το πιο εντυπωσιακό, το πιο “άγριο” και απαιτητικό μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου!

Formula 1. Εδώ, ο πιλότος είσαι ΕΣΥ!

Δοκίμασε να πιλοτάρεις στα εντυπωσιακά Grand Prix της Formula 1 (https://pilotcenter.gr/formula-1/).

Ο προσομοιωτής F1 είναι ακριβές αντίγραφο αληθινού αυτοκινήτου αγώνων, με ρεαλιστικά κινουμένη βάση πλήρης κίνησης, με προηγμένο τιμόνι με Force Feedback, για να νιώθεις όλες τις δυνάμεις (G force) που νιώθει ένας επαγγελματίας οδηγός. Το ρεαλιστικό εσωτερικό, η πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα και η αίσθηση ότι συμμετέχεις ενεργά και πραγματικά σε αγώνα ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη. Ο προσομοιωτής F1 είναι τόσο μοναδικός, λόγω της αυθεντικότητας της εμπειρίας που προσφέρει.

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής και ξεπέρασε τα όρια με μια κατακόκκινη Ferrari στις πιο τρομακτικές στροφές του πλανήτη, αυτές που έχουν κατακτήσει ο Χάμιλτον, ο Αλόνσο, ο Φέτελ και όλοι οι ημίθεοι της ταχύτητας. Η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του Grand Prix και για όσους πιστεύουν ότι «τα ρεκόρ είναι για να σπάνε».

Πάρε την παρέα σου και τράβηξε τα πιο viral videos για τα social σου. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία και συνιστάται για άτομα από 12 ετών και άνω. Βίωσε την Απόλυτη Εμπειρία Ζωής στο The Pilot Center, πραγματοποίησε το όνειρό σου ή πρόσφερε ένα αξέχαστο δώρο εμπειρίας στους αγαπημένους σου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://pilotcenter.gr/

Λεωφ. Βουλιαγμένης 387 Ηλιούπολη 16346

300μ. από το σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου

+30 210 97 39 240

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

Σάββατο: 11:00 – 21:00

Κυριακή: 11:00 – 19:00