Η Μαρίνα Σάττι αποτυπώνει τις πρωτόγονες δονήσεις της ελληνικής υπαίθρου, εμπνευσμένες από τα άγρια βουνά και την απέραντη θάλασσα της Μεσογείου, τολμώντας ταυτόχρονα να πειραματιστεί με pop και urban στοιχεία, απογειώνοντας τον προσωπικό ήχο της που την έκανε να ξεχωρίσει.

Την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, σε μια σύγχρονη μουσική γιορτή με πολυφωνικές αλχημείες, απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της. 

Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή –με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς–, όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό, για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά. Από τo Mέγαρο Μουσικής και τη Λυρική Σκηνή σε πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή. Tα ευρωπαϊκά Μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την pop, τόσο κλασική όσο και σύγχρονη.
 
Πριν από τέσσερα χρόνια κατέκτησε την κορυφή των charts με το single «Μάντισσα», ενώ πρόσφατα το κοινό υποδέχτηκε το «Πόνος Κρυφός», που έκανε πρεμιέρα στο γερμανικό “COLORS” (πρώτη φορά για Έλληνα καλλιτέχνη) παίρνοντας ακόμα μία πρωτιά στην πλατφόρμα NOWNESS, που παρουσίασε πρώτο το εξαιρετικό της video clip για το παραδοσιακό κομμάτι «Γιατί Πουλί μ’».
 
Τον Μάιο του 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό της άλμπουμ “YENNA”. 
 
Ιnfo
H ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ VOX
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 21.00
 
VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. κρατήσεων: 210 3475900
 
Τιμές εισιτηρίων: 
Α’ εξώστης καθήμενοι: 25 € 
Β’ εξώστης καθήμενοι: 20 € 
Εισιτήρια ορθίων: 15 € 
 
Προπώληση: viva.gr
 
Συντελεστές:
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ
ΕΛΕΝΑ ΛΕΩΝΗ τραγούδι
ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΡΚΙΔΗ τραγούδι
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΕΝΤΑΣ πνευστά
ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΒΑΣ τύμπανα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ κρουστά
 
FOH ηχολήπτης: Ekelon
MON ηχολήπτης: Νίκος Γκουντινάκης
 
Βίντεο: Γρηγόρης Μιλόβι
MUA: Christo Mazurek
HAIR: Maria Papadogona