Η vivo φόρεσε την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη διάθεση, και σου παρουσιάζει μοναδικές προτάσεις δώρων που θα χαρίσουν σε εσένα και τους αγαπημένους σου ξεχωριστές στιγμές.   Καθώς τα smartphones είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της επικοινωνίας μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, η επιλογή της σωστής συσκευής είναι συχνά μια διαδικασία πολύπλευρης αναζήτησης, που απαιτεί πολλή σκέψη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις απόδοσης, η επιλογή συχνά πραγματοποιείται εντός συμβιβασμών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα smartphones της vivo είναι η ιδανική επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα , καθώς διαθέτουν χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.  

 H vivo παραμένοντας πιστή στις απαιτήσεις του καταναλωτή, αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται να διευκολύνει την απόφαση σου με τα vivo Y76 5G, Y22S και Y35, χαρίζοντας smartphone  που βασίζονται σε κορυφαίο design και προσφέρουν εξαιρετική φωτογραφική εμπειρία και απόδοση.

vivo Υ76 5G: Κομψός σχεδιασμός και δυνατές λήψεις

Η vivo φροντίζει να σου προσφέρει την λάμψη που χρειάζεσαι , χαρίζοντας σου ένα 5G υψηλής απόδοσης smartphone στην μοναδική τιμή των 289€. 

Το vivo Y76 5G προσφέρει εξαιρετικό εύρος χαρακτηριστικών, καθώς διαθέτει υψηλών δυνατοτήτων Τριπλή ΑΙ Κάμερα 50MP που  αποδίδει Perfect Shot Φωτογραφίες ενώ τo σύστημα Multi-Turbo με το οποίο έρχεται εξοπλισμένο, βελτιστοποιεί τη χρήση δικτύου, την τεχνητή νοημοσύνη, την απόδοση του Gaming καθώς και την απαγωγή θερμότητας.

Η vivo αντιλαμβάνεται την ανάγκη για  μεγάλης διάρκειας μπαταρία και γρήγορη φόρτιση και με το vivo Y76 5G σου προσφέρει 4100mAh και την αξιόπιστη τεχνολογία FlashCharge 44W που διασφαλίζουν ότι θα μπορέσεις να καταγράψεις κάθε στιγμή τα φετινά Χριστούγεννα με full ενέργεια!  

vivo Y22S: Ιδανικό νυχτερινό τοπίο και ευκρινείς selfies

To vivo Y22S πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα μοντέλα της σειράς Y και είναι το smartphone που θα σου χαρίσει τις πιο μαγευτικές φωτογραφίες τη νέα χρονιά. H Selfie Κάμερα του vivo Y22S, χαρίζει εξαιρετικά ευκρινείς selfie φωτογραφίες ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς συγκεντρώνει περισσότερο φως, ενώ δίνεται η δυνατότητα για λήψη πορτρέτων πολλαπλών στυλ που εστιάζουν στην λεπτομέρεια.  Με το vivo Υ22S, έχεις την δυνατότητα να αιχμαλωτίσεις  την γοητεία της νύχτας, καθώς η πρωτοποριακή  Κάμερα Super Night  καταφέρνει με ένα μόνο πάτημα  να μεταμορφώνει κάθε νυχτερινό τοπίο σε ιδανικό σκηνικό.

Οι  λειτουργίες του vivo Y22S,  επιτρέπουν την λήψη μαγικών πανοραμικών φωτογραφιών όπως και την ανάδειξη του καλύτερου μας εαυτού μέσα από την λειτουργία Ωραιοποίησης Video που βελτιώνει με Καινοτόμο Φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα του δέρματος και τις ατέλειες της επιδερμίδας.

Τέλος, ορισμένα  από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του vivo Y22S,  είναι η καταπληκτική αυτονομία στην απόδοση, το AI Energy Saving και η μακράς διάρκειας στην μπαταρία με 5000mAh.

vivo Y35: Premium εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις

To vivo Y35 αποδεικνύει ότι ένα smartphone μπορεί να έχει εξαιρετική ποιότητα ακόμα και αν ανήκει σε mid-range κατηγορία. Το  vivo Y35 έρχεται να αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου αλλά και το στυλ σου! Η vivo με το Υ35 φανερώνει για ακόμη μια φορά την φιλοσοφία της εταιρίας που στοχεύει στην δημιουργία smartphones που συνδυάζουν μοντέρνο και κομψό design με πρωτοποριακές λειτουργίες σε προσιτή τιμή. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Y έτσι και το vivo Y35 ξεχωρίζει για το μοντέρνο design, την εξαιρετική φωτογραφική εμπειρία και την μπαταρία αστείρευτης ενέργειας 5.000mAh που φροντίζει να μην ξεμένεις ποτέ!

Με το vivo Y35, έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιείς λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια καθώς διαθέτει κάμερα macro 2MP, που εστιάζει στο αντικείμενο έως και 4 εκατοστά απόσταση, ενώ η λήψη βίντεο ενισχύεται μέσω της λειτουργίας Electronic Image Stabilization, που σταθεροποιεί τα video σου σε συνθήκες κίνησης.