Το Samsung Black Friday ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στο eShop της Samsung με προσφορές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Για την εβδομάδα του Black Friday και έως τις 28 Νοεμβρίου, όσοι επισκεφθούν το Samsung eShop θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς Samsung συσκευές σε προνομιακή τιμή.

Οι φίλοι της τεχνολογίας μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές τους επιλέγοντας προϊόντα με την εγγύηση του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Μεταξύ άλλων, η Black Friday προσφορά περιλαμβάνει το Galaxy Z Flip3, το αναδιπλούμενο smartphone που ξεχωρίζει για το στυλ και τον σχεδιασμό του, ενώ οι λάτρεις της σειράς S θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν με έκπτωση τα Galaxy S22 και S22+ για ενισχυμένη δημιουργικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα ή να ζήσουν την απόλυτη premium εμπειρία τεχνολογίας, επιλέγοντας το εμβληματικό Galaxy S22 Ultra. Οι επισκέπτες του eShop μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή ακόμη περισσότερα και αγαπημένα Samsung smartphones, όπως είναι το Galaxy S21 Fe και από τη σειρά Galaxy A: τα  Galaxy A53 5G, Galaxy A52s 5G, Galaxy A33 5G, Galaxy A13 5G  και Galaxy A13.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, αφού το Black Friday του Samsung eShop περιλαμβάνει και τη σειρά τάμπλετ Galaxy Tab S8, με τα Galaxy Tab S8 και S8+ για κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και απόλυτη ευελιξία χρήσης καθώς και το Galaxy Tab S8 Ultra με τη μεγαλύτερη οθόνη και την πιο ισχυρή απόδοση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Samsung.

Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, στο Samsung eShop διατίθενται σε προσφορά  τα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro με άνετο σχεδιασμό και premium ήχο καθώς και τα προηγμένα smartwatches Galaxy Watch4 40mm, Watch4 Classic 46mm και Watch5 Pro (Bluetooth).

Για όσους αναζητούν μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας, το eshop της Samsung διαθέτει, επίσης, σε προνομιακή τιμή, κορυφαίες τηλεοράσεις και συσκευές προβολής της Samsung, όπως η S95B OLED 4K Smart TV, που χάρη στην επαναστατική τεχνολογία OLED προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση μαύρου, λευκού και χρωμάτων και η εμβληματική QN95B Neo QLED 4K, για την απόλυτη εμπειρία προβολής 4K και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Επίσης, είναι διαθέσιμη η QN900B Neo QLED 8K για κορυφαία ευκρίνεια 8K και θέαση χωρίς περισπασμούς, με το σχεδόν αόρατο πλαίσιο οθόνης. Ακόμη, για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν εντυπωσιακή εικόνα όπου και αν βρίσκονται, ο φορητός projector της Samsung, The Freestyle, προσφέρει διασκέδαση χωρίς όρια, προβάλλοντας το περιεχόμενο που επιθυμεί ο χρήστης σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Ακόμη περισσότερα οφέλη περιμένουν όσους επιλέξουν το Samsung eShop για τις online αγορές τους, καθώς παρέχει δωρεάν παράδοση της παραγγελίας, δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών, καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη και Live Chat αλλά και δυνατότητα πληρωμής σε έως και 36 δόσεις, για πληρωμές με πιστωτική κάρτα.