O Οκτώβριος στο Viasat Nature φέρνει στις οθόνες μας τον πλούτο του Εθνικού Πάρκου Μασάι Μάρα. Στην ομότιτλη σειρά παρακολουθούμε την εκπληκτική ιστορία της άγριας ζωής, όταν θηράματα και αρπακτικά συναντώνται και κάθε συνάντηση ίσως καθορίσει τη μοίρα τους. Πρεμιέρα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 21:00.

Την επόμενη μέρα, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 22:00  γνωρίζουμε μια αγέλη Ανούβιων μπαμπουίνων που ζει στην καρδιά της Κένυας. Στη σειρά «Μπαμπουίνοι – μια πολύ άγρια οικογένεια» εξερευνούμε τον κόσμο των μπαμπουίνων μέσα από τα μάτια του Μκου ο οποίος μαθαίνει βήμα βήμα τι σημαίνει να έχει γεννηθεί σε αυτή την οικογένεια.

Copyright © Terranoa

Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα

Πρεμιέρα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου από τις 21:00

Αριθμός επεισοδίων: 2 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ αποστολές

Πρωτότυπος τίτλος: Maasai Mara: Wildlife Crossover

Έτος: 2020

Στην Κένυα, το Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα είναι διάσημο για τον πλούτο και την πυκνότητα της άγριας ζωής, τη μεγάλη συχνότητα μετανάστευσης των γκνου, και την έντονη κινητικότητα εκατοντάδων χιλιάδων φυτοφάγων ζώων υπό το άγρυπνο βλέμμα των αρπακτικών. Στο πάρκο αυτό διαδραματίζεται η εκπληκτική ιστορία της άγριας ζωής, όταν θηράματα και αρπακτικά συναντώνται και κάθε συνάντηση ίσως καθορίσει τη μοίρα τους…

Copyright © ZDF

Μπαμπουίνοι – μια πολύ άγρια οικογένεια

Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 22:00

Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ ζώα

Πρωτότυπος τίτλος: BaboonsA Really Wild Family

Έτος: 2021

Μια αγέλη Ανούβιων μπαμπουίνων ζει στην καρδιά της Κένυας. Με τον καιρό, αρχίζουμε να γνωρίζουμε τους χαρακτήρες των μελών της. Υπάρχει ο σοφός παππούς Μπαμπού, ο γιος του -το κυρίαρχο αρσενικό Μφάλμε, ο βασιλιάς που ορίζει την αγέλη- η έμπειρη μαμά Τζαμάλα και ο νεογέννητος γιος της Πρίγκιπας Μκου. Εξερευνούμε τον κόσμο των μπαμπουίνων μέσα από τα μάτια του Μκου ο οποίος μαθαίνει βήμα βήμα τι σημαίνει να έχει γεννηθεί σε αυτή την οικογένεια. Η Κοιλάδα του Μεγάλου Ρήγματος της Αφρικής γίνεται το σκηνικό όπου εκτυλίσσονται μικρά και μεγάλα δράματα στη ζωή του Μκου και της αγέλης του.