Το H&M Move καλωσορίζει με μεγάλο ενθουσιασμό στην ομάδα του τον Zlatan Ibrahimović. Ο διάσημος Σουηδός ποδοσφαιριστής ενώνει τις δυνάμεις του με το brand, για να συμβάλλει στην αποστολή του να κάνει όλον τον κόσμο και κάθε σώμα να κινηθεί, εκδημοκρατίζοντας τα σπορ. Ο Zlatan θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ως παγκόσμιος Brand Mover του H&M Move στην καμπάνια για την Άνοιξη 2023.


Ο Zlatan Ibrahimović είναι ένας από τους διασημότερους επιθετικούς όλων των εποχών και έχει παίξει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως. Με πάνω από είκοσι χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην Milan και αποτελεί τον κορυφαίο Σουηδό σκόρερ όλων των εποχών. Επιπλέον, είναι πατέρας, πεζοπόρος, μιλά πέντε γλώσσες και λατρεύει το τάε κβον ντο. Είναι ο απόλυτος λάτρης κάθε μορφής κίνησης.

«Μεγαλώνοντας, αισθανόμουν συχνά ότι με έκριναν ή με απέκλειαν από την κίνηση. Τα αγόρια και τα κορίτσια που μεγαλώνουν όπως εγώ πρέπει να έχουν την επιλογή να φορούν ό,τι φορούν οι επαγγελματίες αθλητές. Αυτό πρεσβεύει το H&M Move. Υποστηρίζω απόλυτα την αποστολή του brand να δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κινηθούν. Και αυτό γιατί η κίνηση άλλαξε 100% τη δική μου ζωή».

Zlatan Ibrahimović, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και λάτρης κάθε μορφής κίνησης 

Για να καλωσορίσει τον Zlatan στην ομάδα του H&M Move, η Mover Jane Fonda του έκανε δώρο μια πολύτιμη προσωπική προπόνηση. Στο βίντεο, βλέπουμε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, ακτιβίστρια και ίνδαλμα του fitness σε ρόλο δασκάλας, να δείχνει στον Zlatan ορισμένες από τις θρυλικές κινήσεις της. Πώς θα διαχειριστεί ο Zlatan τις οδηγίες της;

Δείτε το βίντεο εδώ*

Δείτε τη συνέντευξη του ZLATAN εδώ*

Συμβαδίζοντας με την αποστολή του H&M Move και του Zlatan να κάνουν όλον τον κόσμο και κάθε σώμα να κινηθεί, νωρίτερα τον Οκτώβριο το brand καλωσόρισε την Diana Amini ως Επικεφαλής του Community Program στο H&M Move. Η Diana θα συμβάλλει με την εκτενή εμπειρία της στον κλάδο των ΜΚΟ, καθώς και την επταετή προϋπηρεσία της ως Global Manager του H&M Foundation. Η Diana θα αναπτύξει μια παγκόσμια πρωτοβουλία με στόχο τη στενή συνεργασία με κοινότητες που αντιμετωπίζουν ορισμένους από τους μεγαλύτερους φραγμούς στις δυνατότητες κίνησης. Ακόμη, θα συνεργαστεί με μια ομάδα ειδικών, καθώς και με τους παγκόσμιους Brand Movers μας – καθένας από τους οποίους θα συμβάλλει με την ανεκτίμητη εμπειρία του στον κλάδο του.

«Η εξάλειψη των φραγμών στα σπορ βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του H&M Move. Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ σε μια δυναμική παγκόσμια ομάδα και μαζί θα αναπτύξουμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους να προάγουμε θετικές αλλαγές. Η πρώτη μας κίνηση θα είναι να εστιάσουμε σε παιδιά που αντιμετωπίζουν φραγμούς στη συμμετοχή. Σταδιακά, θα επεκτείνουμε τις πρωτοβουλίες μας, για να κάνουμε όλον τον κόσμο να κινηθεί».

Diana Amini, Επικεφαλής Community Program στο H&M Move