Η MODIVO καλωσορίζει τη νέα σεζόν με την παρουσίαση της τελευταίας της συλλογής για το φετινό Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Με ένα ιδιαίτερο showroom, η MODIVO φιλοξένησε τις δημιουργίες κορυφαίων brands που είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στο online κατάστημα της. Η εκδήλωση διεξήχθη στον πολυχώρο Metaphor Athens στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Με την παρουσία τους στο Press Day event μας τίμησαν Εκπρόσωποι του Τύπου, fashion stylists και editors καθώς και λαμπεροί celebrities, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να «περιηγηθούν» στο ξεχωριστό showroom και να ανακαλύψουν από κοντά όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Συγκεκριμένα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Χαρά Παππά, Ιλένια Williams, Ηρακλής Tsuzinov, Όλγα Ντάλλα, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Στη νέα συλλογή της MODIVO «προσγειώθηκαν» οι πιο hot και fashionable τάσεις απευθείας από τα fashion shows του εξωτερικού συνεχίζοντας την ιστορία της καμπάνιας εισάγοντας το κοινό στον κόσμο της MODIVO και εξοικειώνοντας τον με τις αξίες του brand, οι οποίες βασίζονται στην προσωπική έκφραση μέσω της μόδας, στην τεχνολογία που διευκολύνει την καθημερινότητα και στην υπεύθυνη στάση σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον.

Μια συλλογή που κυριαρχούν έντονα χρώματα, glam, εμπριμέ και καρό πατρόν, αέρινες αλλά και αυστηρές γραμμές για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν. Από bomber jackets, chic πανωφόρια και μπλέιζερ μέχρι classic jeans, πουλόβερ και statement αξεσουάρ κατέκλυσαν το showroom αποδεικνύοντας ότι η συλλογή περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, κορυφαία premium fashion brands, όπως GUESS, DKNY και Kate Spade, προτείνουν από all-time classic street looks μέχρι chic glam outfits χαράσσοντας νέους κανόνες στη μόδα.

Η εκδήλωση υπενθύμισε ότι η MODIVO είναι ο απόλυτος online shopping προορισμό και για αυτή τη σεζόν. Ανακαλύψτε όλα τα must-have ρούχα και αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας. Επισκεφθείτε το modivo.gr  και δημιουργήστε τα πιο fashion-forward outfits.