Τα “αιώνια” ερωτήματα για τους παίκτες στοιχήματος έχουν ως κοινό παρονομαστή τις διαθέσιμες ιστοσελίδες για ποντάρισμα. Αρχικά λοιπόν, πρέπει να δείτε εδώ ποιές είναι οι καλύτερες νόμιμες στοιχηματικες εταιριες στη χώρα μας.

Με ποια κριτήρια μπορεί να επιλέξει κάποιος την καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα; Τι πρέπει να προσέξει; Είναι οι αποδόσεις το σημαντικότερο κριτήριο;

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα πέντε σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι στοιχηματικές εταιρείες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παικτών.

Υψηλές αποδόσεις

Αναμφίβολα ένα από τους κυριότερους παράγοντες επιλογής των παικτών στο στοιχηματικό χώρο είναι η πλατφόρμα πού προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις στα διαθέσιμος αθλητικά γεγονότα.

Ποικιλία σε μεθόδους κατάθεσης

Σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι επίσης οι μέθοδοι κατάθεσης που προσφέρει η εκάστοτε πλατφόρμα καθώς και τα bonus από τα οποία συνοδεύεται η κατάθεση.

Μεγάλο εύρος αγώνων σε Live Streaming

Ολοένα και περισσότεροι παίκτες αναζητούν πλατφόρμες που προσφέρουν live streaming των αγώνων. Η ζωντανή παρακολούθηση των αναμετρήσεων προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν άποψη για τον αγώνα που έχουν ήδη ποντάρει ή να στοιχηματίσουν την ώρα που εκείνος διεξάγεται. Το live betting άλλωστε είναι τρόπος στοιχήματος για πολλούς, πιο επιτυχημένος, έναντι του πονταρίσματος πριν τη σέντρα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Μια ιστοσελίδα επίσης, πρέπει να έχει καλό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η παράμετρος αυτή αφορά τόσο το ωράριο λειτουργίας, όσο και την αμεσότητα της απάντησης μέσω email, live chat ή τηλεφώνου.

Αξιοπιστία στις συναλλαγές

Τελευταίο, μα ίσως και το πιο σημαντικό που αναζητούν όλοι οι παίκτες είναι η αξιοπιστία. Φυσικά, πρέπει να είναι νόμιμη, συνεπής στην απόδοση των κερδών και συνολικά στις παροχές που προσφέρει.

Ο συνδυασμός των παραπάνω κριτηρίων, είναι ο απόλυτος οδηγός για την επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής πλατφόρμας από τους παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, προτού οδηγηθούν στην ιστοσελίδα για τοποθέτηση του δελτίου, πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη μελέτη τους και να έχουν καταλήξει στα σημεία που θα ποντάρουν.

Κάθε ένας έχει ορισμένα websites που επισκέπτεται τακτικά, ώστε να μελετήσει τις προτάσεις των tipsters και να καταλήξει στις επιλογές του δελτίου του.

Ο λόγος που διαβάζει συγκεκριμένους tipsters είναι διότι αφενός τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται, αφετέρου γιατί έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που κάνουν κάποιον καλό tipster ή όχι.

Σωστή πληροφόρηση και συνέπεια

Ένα σημαντικό κριτήριο για έναν tipster είναι η συνέπειά του στην ενημέρωση και την πληροφόρηση. Το να είναι κάποιος tipster, σημαίνει ότι έχει ένα κοινό το οποίο χρησιμοποιεί τις δικές του προτάσεις για να ποντάρει τα χρήματά του. Ως εκ τούτου ένας tipster που σέβεται τον εαυτό του, αλλά και το κοινό που τον ακολουθεί, οφείλει να μεταφέρει ακριβείς πληροφορίες και να τις συμπεριλαμβάνει στην τεκμηρίωση των προτάσεών του.

Ο δείκτης Yield αποτυπώνει την “αλήθεια”

O συγκεκριμένος δείκτης αφορά το ποσοστό επιτυχίας του tipster με βάση τις προβλέψεις τους. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος πίνακας που καταχωρούνται τα πονταρίσματα και ποσοστιαία φαίνεται η επιτυχία ή όχι του εκάστοτε tipster. Όμως, εδώ υπάρχει και ο αντίλογος, ότι ένας tipster μιας συγκεκριμένης λίγκας, ενδεχομένως δεν καταχωρεί όλα τα πονταρίσματα στον πίνακα, αλλά επιλεγμένα. Ούτως ή άλλως, ο δείκτης Yield είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του κάθε tipster.

Εν κατακλείδι, οι tipsters που επιλέγει να ακολουθεί ο καθένας, είναι απαραίτητο να περάσουν από… “κόσκινο” για αποδείξουν ότι κάνουν σωστή και αξιόλογη δουλειά.