Είναι ωραίο να αλλάζεις, να εξελίσσεσαι, να αναβαθμίζεις όσα απολαμβάνεις. Άλλωστε ό,τι μένει στάσιμο πεθαίνει, δεν λένε; Δεν υπάρχει λοιπόν πιο κατάλληλη εποχή από την αρχή του χρόνου για να αλλάξεις και να θέσεις νέους στόχους. Θα μπορούσα να συνεχίζω για ώρα με τη συρραφή των κλισέ για τα οποία ο Κοέλο χρέωνε 20 ευρώ το βιβλίο και πλέον μπορείς να τα βρεις δωρεάν σε 10άδες motivational accounts στο Instagram, αλλά δεν θα το κάνω.

Δεν θα το κάνω, όχι τόσο επειδή μισώ τα κλισέ, όσο επειδή μπορείς να βρεις ένα resolution για το 2023. Ένα resolution απολαυστικό το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Feel the PULZE, αυτές οι τρείς λέξεις αρκούν. Αρκούν, για να δώσουν τον τόνο στη φετινή χρονιά. Αρκούν, για να γεμίσουν με γεύση και χρώμα τις πιο απολαυστικές στιγμές της καθημερινότητάς σου. Αρκούν, για να νιώσεις την αλλαγή.

Το Feel the PULZE όμως είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι το σύνθημα για μια καθημερινότητα γεμάτη από απολαυστικές στιγμές. Είναι ο τρόπος για να βρίσκεις την ισορροπία ανάμεσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις όμορφες στιγμές που εκείνη προσφέρει. Feel the PULZE σημαίνει όχι απλώς να αναζητάς την αλλαγή, αλλά να τη νιώθεις.

Το resolution  του 2023 είναι το Feel the PULZE και σημαίνει…

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τρία διαφορετικά χρώματα έχει η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0: τo στιβαρό Midnight Mocha, το ιδιαίτερο Deep Teal και το κάπως πιο βραδινό Rich Copper. Το καλαίσθητο design και η πρακτική χρήση ξεχωρίζουν, με την μικρότερη *όλα σε μια συσκευή PULZE 2.0 να σου δίνει το έλεγχο της απόλαυσης στα χέρια σου καθώς διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να  επιλέξεις την ένταση της γεύσης που επιθυμείς. Standard λειτουργία για μια πιο έντονη γευστική εμπειρία και Eco για μια πιο διακριτική. 

…Νιώσε ελεύθερος

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να απολαμβάνεις την καθημερινότητα όπως ακριβώς επιθυμείς, τη στιγμή που επιθυμείς και για όσο επιθυμείς. Το νέο PULZE 2.0 προσφέρει 5 λεπτά διάρκεια χρήσης, χωρίς μέτρημα εισπνοών και ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή.  Πέρα από τη διάρκεια χρήσης, με 1 πλήρη φόρτιση ο ενηλικός καπνιστής, μπορεί να απολαύσει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις.

…Νιώσε τη στιγμή

Τι χρειάζεται μια στιγμή για να είναι απολαυστική; Πρώτα-πρώτα, να νιώθεις εσύ όμορφα με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Το PULZE 2.0 και οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD προσφέρουν μία διακριτική εμπειρία απόλαυσης με λιγότερη μυρωδιά. Έπειτα, να έχεις πληθώρα επιλογών και να δίνεις στις στιγμές σου τη γεύση που επιθυμείς. Σχεδιασμένες για να προσφέρουν μία απολαυστική και αυθεντική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, οι ράβδοι καπνού iD χαρακτηρίζονται από μια πλούσια γκάμα γεύσεων, που καλύπτουν κάθε προτίμηση: από τις φρουτένιες (Watermelon, Berry) και δροσιστικές γεύσεις (Ice, Polar) μέχρι τις περισσότερο καπνικές (Βronze, Blue, Copper, Amber, Yellow).

Το 2023 ακολούθησε το Feel the PULZE και νιώσε την αλλαγή με τη νέα συσκευή PULZE 2.0

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023