Το Omnivore Mouth Habits στην όμορφη πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες, κομβικά τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας και βολική επιλογή για τους φανατικούς θαμώνες του ιστορικού κέντρου.

Ιδιαίτερα νωρίς το βράδυ, όταν τα φώτα στο μοναδικό νεοκλασικό κτίριο ανάβουν και η γειτονιά σφύζει από ζωή και ηλεκτρισμένη ενέργεια, το Omnivore μας υποδέχεται, μετά το γραφείο ή τα ψώνια, για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και γευστικό finger food, το οποίο σερβίρεται -αν το ζητήσετε- ακόμη και πάνω στη μεγάλη μαρμάρινη μπάρα.

Οι διψασμένοι λάτρεις των καλών κοκτέιλ είχαν ήδη ξεχωρίσει το Omnivore για τη μεγάλη ποικιλία σε έντονες και ευφάνταστες συγκινήσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα: Ταξίδι με την πρώτη γουλιά στην εξωτική Καραϊβική με το Caribbean Dream, που έχει βάση ρούμια από τις θάλασσες του κόσμου. Και γεύση από καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα με το Illusion, όπου το βοτανικό αρωματισμένο τζιν, το ζουμερό πεπόνι και το άρωμα γιασεμί πλημυρίζουν τις αισθήσεις.

Τα πρωτότυπα πιάτα του finger food, που συνοδεύουν και συμπληρώνουν άψογα την cocktail list, είναι ακόμη πιο ισχυρό κίνητρο για να καθιερώσετε after-work Cocktails & Bites βραδιές με φίλους στο Omnivore Mouth Habits.

Ο πλούσιος κατάλογος από συναρπαστικές «μπουκιές», πάντα με τη σφραγίδα του chef Βασίλη Καφαλούκου, συνδυάζει δημιουργικά τη διεθνή με την ελληνική κουζίνα, δημιουργώντας αξέχαστες μίνι-γεύσεις: Ξεκινήστε με «ρυζοκροκέτες συνοδευόμενες από μαρμελάδα μπέικον»,  συνεχίστε με «Mini Corn Dogs» και μην παραλείψετε τα «μακαρόν ντομάτας και βασιλικού με μους φέτας».

Η κανονικότητα είναι συναίσθημα… Ζήστε το!

Omnivore Mouth Habits | Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10 |Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3221865