Το follow-up μιας αγαπημένης και πολύ δημοφιλούς σειράς που είχε συγκινήσει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. «Η επικράτεια της σουρικάτας: η εξέλιξη της δυναστείας» θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκεύη από τις 7 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για σαπουνόπερα, αλλά με μια διαφορά – οι βασικοί πρωταγωνιστές έχουν ύψος μόλις 30,5εκ, ζουν σε υπόγειες φωλιές και τρώνε σκουλήκια, έντομα και σαύρες. Θα γνωρίσουμε κάθε έναν χαρακτήρα ξεχωριστά όπως συμβαίνει και με τους πρωταγωνιστές μιας κανονικής σαπουνόπερας, όμως εδώ οι σχέσεις, οι γεννήσεις, οι θάνατοι και οι διαμάχες είναι πραγματικές. Αυτή η συγκλονιστική σειρά συνεχίζει το έπος της δραματικής ιστορίας τριών οικογενειών σουρικάτων που είναι απόγονοι της θρυλικής μητέρας Φλάουερ.

Από Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 14:00, τα Σάββατα στο Viasat Nature είναι αφιερωμένα στα ηφαίστεια. Οι ηφαιστειακές εκρήξεις αφάνισαν ολόκληρες περιοχές και ξεκλήρισαν πληθυσμούς στην ιστορία μας. Μπορούν να το ξανακάνουν, όμως μπορούμε να προστατευτούμε από αυτές τις εκρήξεις αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία; Μελετούμε την ιστορία, τους κινδύνους και τα μυστικά των πιο εκρηκτικών ηφαιστείων του κόσμου.

Copyright © Banijay Rights

Η επικράτεια της σουρικάτας: η εξέλιξη της δυναστείας

Πρεμιέρα Δευτ-Παρ βράδυ από Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 19:00

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 13 x 30 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Meerkat Manor: Rise of the Dynasty

Έτος: 2020

Πρόκειται για σαπουνόπερα, αλλά με μια διαφορά – οι βασικοί πρωταγωνιστές έχουν ύψος μόλις 30,5εκ, ζουν σε υπόγειες φωλιές και τρώνε σκουλήκια, έντομα και σαύρες. Θα γνωρίσουμε κάθε έναν χαρακτήρα ξεχωριστά όπως συμβαίνει και με τους πρωταγωνιστές μιας κανονικής σαπουνόπερας, όμως εδώ οι σχέσεις, οι γεννήσεις, οι θάνατοι και οι διαμάχες είναι πραγματικές. Αυτή η συγκλονιστική σειρά συνεχίζει το έπος της δραματικής ιστορίας τριών οικογενειών σουρικάτων που είναι απόγονοι της θρυλικής μητέρας Φλάουερ. Γείτονες και αντίπαλοι που μοιράζονται οικογενειακούς δεσμούς ανταγωνίζονται μεταξύ τους διεκδικώντας τροφή και μέσα επιβίωσης σε ένα περιβάλλον που βιώνει σοβαρές αλλαγές: στην έρημο Καλαχάρι της Νότιας Αφρικής.

Αφιέρωμα: Ηφαιστειακά Σάββατα

Κάθε Σάββατο από Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 14:00

Οι ηφαιστειακές εκρήξεις αφάνισαν ολόκληρες περιοχές και ξεκλήρισαν πληθυσμούς στην ιστορία μας. Μπορούν να το ξανακάνουν, όμως μπορούμε να προστατευτούμε από αυτές τις εκρήξεις αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία; Μελετούμε την ιστορία, τους κινδύνους και τα μυστικά των πιο εκρηκτικών ηφαιστείων του κόσμου.

Copyright © Flame Distribution

Το υπερηφαίστειο του Γέλοουστοουν

Πρεμιέρα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 14:00

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 2 x 60 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Yellowstone Super Volcano

Έτος: 2021

Κρυμμένη επτά μίλια κάτω από το Γέλοουστοουν -το διασημότερο εθνικό πάρκο της Αμερικής- βρίσκεται η μεγαλύτερη φυσική απειλή στον κόσμο. Κάτω από την επιφάνεια της γης κοχλάζει ένα πύρινο θηρίο που έχει τη δύναμη να προκαλέσει παγκόσμιο χάος – ένα υπερηφαίστειο. Μια υπερέκρηξη θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπων, να δημιουργήσει τοξικό νέφος σε όλη την αμερικανική ήπειρο και να αποτελέσει τη μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή πάνω στη Γη, πόσο πιθανό όμως είναι να συμβεί αυτό το γεγονός, και πώς θα επηρέαζε τον σημερινό κόσμο μια τέτοια έκρηξη; Στο εκρηκτικό ντοκιμαντέρ που ολοκληρώνεται σε δύο επεισόδια, κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου αναλύουν τον κίνδυνο που ενέχει αυτό το φυσικό φαινόμενο.