H Samsung Electronics Co., Ltd. με τη βοήθεια των νέων Samsung Galaxy Z Flip3, Z Fold3, Buds2 και Watch4, μοιράστηκε ένα μέρος της ζωής του διεθνούς supermodel και Samsung ambassador, Elsa Hosk, αποκαλύπτοντας τα αγαπημένα της hotspots.

Κατά τη διάρκεια του virtual event “Unfold your world”, το supermodel, που γεννήθηκε στη Σουηδία, μίλησε για τη ζωή της στο Λος Άντζελες και τους λόγους της μετακόμισής της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αφού εγκατέλειψε τη γενέτειρά της, τη Στοκχόλμη, η Elsa μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να εξελίξει περαιτέρω την καριέρα της ως μοντέλο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το μοντέλο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της «λαχταρούσε τη φύση» και η γοητεία των πάρκων στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η Elsa ξεκίνησε το ταξίδι της με τη Samsung στους εντυπωσιακούς Descanso Gardens, έναν βοτανικό κήπο 150 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή La Cañada Flintridge. Το μοντέλο μίλησε για τη σημασία που δίνει στην ψυχική της υγείας, ειδικά λόγω της αδιακρισίας που έρχεται ως επακόλουθο της υψηλής δημοφιλίας της στα social media. Η Elsa επιλέγει συχνά να ξεκινά τη μέρα της με διαλογισμό στη φύση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung Health στο Galaxy Z Flip3, για να δημιουργήσει εύκολα ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα διαλογισμού που ταιριάζει στο γεμάτο πρόγραμμά της.

Ως μόνιμος -πλέον- κάτοικος του Λος Άντζελες, η Elsa μοιράστηκε τα μυστικά που μόνο ένας ντόπιος μπορεί να δώσει για τα κορυφαία εστιατόρια στη γειτονιά της. Το προσωπικό της αγαπημένο μέρος είναι το Coffee and Plants, μία καφετέρια με περιβαλλοντική συνείδηση στην Pasadena, που προσφέρει οικολογικό φαγητό και ένα όμορφο εσωτερικό χώρο ιδανικά διακοσμημένο για τα social media.

Όσο ήταν στο café, η Elsa και ένας φίλος της εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την αισθητική του μενού για να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες της κάμερας του Galaxy Z Fold3. Το Fold3 είναι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung που είναι συμβατή με το S Pen, που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να καταγράψει περιεχόμενο hands free, χωρίς να απαιτείται χρονοδιακόπτης. Η Elsa δήλωσε πως χρησιμοποιεί την κάμερα του Galaxy Z Flip3 για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενό της ξεχωρίζει πραγματικά, με εφέ όπως το Studio Lighting και το χαρακτηριστικό Food Mode.

Το μοντέλο έδωσε επίσης μια εικόνα από την οικογενειακή ζωή της με τον σύντροφό της, ενώ ψώνιζαν για το δείπνο τους στην Farmer’s Market της Pasadena – αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι προτιμά να ψωνίζει μικρές ποσότητες, για να διασφαλίσει ότι τα φρούτα και τα λαχανικά τους είναι φρέσκα, τοπικά και βιολογικά. Η Hosk μπόρεσε ταυτόχρονα να καλέσει τον φίλο της, να τραβήξει φωτογραφίες από το φρέσκα λαχανικά και να αγοράσει τα συστατικά για τα αγαπημένα της καλοκαιρινά crudités, χάρη στις δυνατότητες του Galaxy Z Flip3 για πολλαπλές εργασίες.

Ακόμα, η Elsa «αποκάλυψε» το αγαπημένο της μονοπάτι μέσω του Beachwood Canyon, που περνά μέσα από το φυσικό λοφώδες έδαφος του Λος Άντζελες και πάνω από την πινακίδα του Hollywood. Αυτή η διαδρομή είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της στο LA, καθώς πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να φτάσουν κοντά στην πινακίδα με αυτόν τον τρόπο. Παρά το γεγονός ότι ζούσε στις ΗΠΑ για αρκετά χρόνια, η Elsa ως Ευρωπαία εξακολουθεί να ενθουσιάζεται από το σύμβολο του Hollywood.

Επιπλέον, πέρα από τα αξιοθέατα, το Beachwood Canyon έδωσε στην Elsa μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσει τα health features του Galaxy Watch4, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός τους και να διατηρούνται υγιείς.

«Ήταν τόσο ευχάριστο το να συνομιλήσουμε με την Elsa για τη ζωή της στο LA», δήλωσε η Leonie Brunnert, Content Manager για τη Samsung Europe και συμπαρουσιάστρια του Unfold your world.  «Στη Samsung πρωτοπορούμε σε προϊόντα που επιτρέπουν στους πελάτες μας να ξεδιπλώσουν νέες εμπειρίες και πάθη, και η Elsa σίγουρα έφερε αυτή την κουλτούρα στη ζωή. Είτε το πάθος κάποιου είναι η φυσική του κατάσταση, η οικογένεια, μία ταινία ή το φαγητό του, σε όλους αξίζει μια τεχνολογία που θα τους βοηθήσει να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο».

Το οικοσύστημα κινητών συσκευών της Samsung περιλαμβάνει το Galaxy Z Flip3 και το Galaxy Z Fold3, τις πιο πρόσφατες κομψές και καινοτόμες προσθήκες στην οικογένεια Foldable της Samsung, τα Galaxy Buds2, μια σειρά από δυναμικά ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου (noise cancelling) και τα wearables Galaxy Watch4 και Watch4 Classic που φέρνουν μια εξατομικευμένη εμπειρία υγείας στο χέρι του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Z Flip 3 μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες χαρτοφυλάκιο της Samsung επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.samsung.com/gr