1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.provocateur.gr  που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνο ένα (1) πακέτο δώρων.  Για τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης – επισκέπτης, εφόσον προκύπτει ταυτοπροσωπία του συμμετέχοντα και του φυσικού προσώπου που θα διεκδικήσει το δώρο. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το κάθε πρόσωπο μόνο μία φορά και τυχόν πολλαπλές συμμετοχές θα προσμετρούνται ως μία. Η συμμετοχή είναι έγκυρη μόνο εφ’ όσον ο χρήστης-επισκέπτης τηρήσει πιστά τα βήματα του διαγωνισμού. Κάνοντας το παραπάνω, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Συμμετοχής στον διαγωνισμό του διαδικτυακού τόπου  www.provocateur.gr   

2.    Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της TNC GROUP ΙΚΕ, της PRAKTIKER HELLAS και της ΑΙΑ* RELATE καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

 3.    Περιγραφή του Διαγωνισμού.  H έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό επιτυγχάνεται πατώντας μου αρέσει (like) στο facebook post του διαγωνισμού Praktiker στον επίσημο λογαριασμό του www.provocateur.gr   στο Facebook και αφήνοντας σχόλιο (comment) στο συγκεκριμένο Facebook post όπου θα αναγράφει το πακέτο ή τα πακέτα δώρων για τα οποία επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Κάνοντας την παραπάνω ενέργεια ο επισκέπτης δέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση του διαγωνισμού.

 

4.       Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι τριών (3) πακέτων  Garden, Cooling και Summer .

 

  1. Το πακέτο Garden περιλαμβάνει:
    • 1 ΣΕΤ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ NATTERA CAIRO WICKER-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
    • 1 ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ JAMESTOWN ΒΕΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟ
  2. Το πακέτο Cooling περιλαμβάνει:
    • 1 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ PITSOS ΝΕΦΕΛΗ 9000BTU INVERTER
  3. Το πακέτο Summer περιλαμβάνει:
    • 1 ΟΜΠΡΕΛΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ MAUI & SONS Φ.220CM
    • 1 ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ MAUI & SONS 30L ΜΑΥΡΟ
    • 1 ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ MAUI & SONS STELLAR BLUE ή FROST GREY 25LT
    • 1 ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ MAUI & SONS ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΧΕΔΙΟ 90X180CM ΜΕ ΔΩΡΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΑΚΙΔΙΟ 2LT
    • 1 ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ MAUI & SONS ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΧΕΔΙΟ 90X180CM ΜΕ ΔΩΡΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΑΚΙΔΙΟ 2LT
    • 2 ΚΑΡΕΚΛΑΚΙA ΠΑΡΑΛΙΑΣ MAUI & SONS ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΜΕ ΞΥΛΙΝΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΘΗΚΗ

Κάθε ένας (1) νικητής κερδίζει ένα (1) από τα παραπάνω πακέτα δώρων.

5.       Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από τηv 28/07/2021 έως την 04/08/2021 23:59 .

6.         Χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού:  Οι  τρεις (3) δικαιούχοι θα αναδειχθούν και θα ανακοινωθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση την (Πέμπτη) 05/08/2021.

7.       Φύση Διαγωνισμού:  Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση ή ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου που συμμετείχε στον διαγωνισμό και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

8.       Ειδοποίηση νικητών. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από τον επίσημο λογαριασμό του www.provocateur.gr  στο Facebook,  μέσω άμεσου μηνύματος (direct message) στo προφίλ του facebook με το οποίο έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία εγκαίρως με κάποιον νικητή για οποιονδήποτε λόγο ή σε περίπτωση που δεν απαντήσει ο νικητής στο άμεσο μήνυμα της εταιρείας, ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα πηγαίνει αυτόματα στον αμέσως επόμενο νικητή που θα βγαίνει από την κλήρωση. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από νικητή, για οποιοδήποτε λόγο ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στο διαγωνισμό ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

 

9.   Παραλαβή δώρου. Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τo δώρο τους από 1 εκ των 16 φυσικών καταστημάτων Praktiker, σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται ανωτέρω.

Σε περίπτωση που υπάρξουν νικητές από τοποθεσία της Ελλάδος που δεν βρίσκεται κατάστημα Praktiker, το δώρο θα αποστέλλεται μέσω μεταφορικής ή πρακτορείου, με έξοδα αποστολής της Praktiker Hellas.

10.   Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2 ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα μεταφέρεται στον επόμενο επιλαχών.

11.   Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή. Η TNC GROUP ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η TNC GROUP ΙΚΕ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση των ονομάτων των νικητών και των φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει το δικαίωμα στην TNC GROUP ΙΚΕ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιονδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

12. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ο συμμετέχων στο διαγωνισμό ρητώς και ανεπιφύλακτα συμφωνεί να εγγράφεται ως μόνιμο μέλος στον ιστότοπο www.provocateur.gr και τους λοιπούς ιστότοπους που η TNC GROUP ΙΚΕ εκμεταλλεύεται εμπορικά.

13.   Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η TNC GROUP ΙΚΕ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της  τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.  Η ευθύνη της TNC GROUP ΙΚΕ εξαντλείται στην διενέργεια του διαγωνισμού και στην ενημέρωση των νικητών σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται ανωτέρω. Τα έξοδα μετάβασης, μετακίνησης, καθώς και οποιαδήποτε άλλα έξοδα, βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.

14.   Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.provocateur.gr  καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

15.   Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η TNC GROUP ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

 

 

 

 

 

 

Για την TNC GROUP ΙΚΕ