Με στόχο να θωρακίσει τους νέους απέναντι σε όποιο μέλλον και αν επιλέξουν, το Deree – The American College of Greece πραγματοποιεί το Deree Majors Fair 2021, την 1η έκθεση ακαδημαϊκών προγραμμάτων του, μεταξύ 12-16 Ιουλίου. Η έκθεση περιλαμβάνει 31 online Info Sessions, όπου καθηγητές του Deree παρουσιάζουν στους νέους τα σύγχρονα, και σύντονα με τις ανάγκες της αγοράς, ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου.

Η ευρεία γκάμα των ακαδημαϊκών επιλογών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Επικοινωνία, Ψυχολογία, Βιοϊατρικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Ασφάλεια του Κυβερνοχώρου και Δίκτυα Επικοινωνιών, κ.ά.

Όπως και αν έχουν φανταστεί οι νέοι το μέλλον τους, στο Deree Majors Fair 2021 θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με τους καθηγητές του Deree και να μοιραστούν μαζί τους τις σκέψεις και τις ερωτήσεις τους, ώστε να βρουν το πρόγραμμα που εκφράζει καλύτερα τα όνειρα, τις κλίσεις και τα ταλέντα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό πρόγραμμα του Deree Majors Fair 2021 και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα online Info Sessions εδώ