Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα «Ανακωχή», ξεκινάει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Μπορεί η πανδημία να διέκοψε για λίγο τα live, η μουσική όμως πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και στα κινητά μας.

 Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μία φωνή, 3 μουσικοί -φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το «ζωντανά απ’το σαλόνι». Κάτι «ζωντανό», «στιγμιαίο», απο καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τί πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

 Η Μαρία επιλέγει ως πρώτο τραγούδι τη «Σιωπή» του Παύλου Παυλίδη και το παρουσιάζει  με τον Δημήτρη Σιάμπο στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα τύμπανα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πιάνο. «Η μουσικη, οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας έλειψαν, όλα αυτά τα ανεξήγητα που συμβαίνουν γύρω μας, η αβεβαιότητα, η ανάγκη για σύνδεση, επαφή και επικοινωνία γέννησαν το «ζωντανά απ’το σαλόνι».

 

 Στις 12/7 έρχεται το νέο cover Ζωντανά απ’το Σαλόνι της Μαρίας Κουτσουρλή στο YouTube. Κάντε subscribe και βάλτε reminder για την επόμενη πρεμιέρα!

Ενορχηστρώσεις – Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος

Τύμπανα: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος

Ηχοληψία / Μίξη: Νίκος Γκουντινάκης | Antart Studios