RE.THINK

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι όπως την αφήσαμε.

Προηγούμενες συνήθειες, προτεραιότητες και στόχοι, καθημερινές επιλογές που κάναμε σχεδόν αντανακλαστικά, δίχως να σκεφτόμαστε την επίδρασή τους στον κόσμο, μοιάζει να έχουν διαγραφεί από το λογισμικό μας, αφήνοντας χώρο για ολοκαίνουργιες εγγραφές, για τις αξίες και τους ευγενείς κανόνες μιας νέας συναρπαστικής εποχής, που θα χαρακτηρίζεται από έναν πιο γνήσιο και λιτό τρόπο ζωής και την κυριαρχία του less is more.

Reset και re.think: από το ποιοι είμαστε μέχρι το τι φοράμε.

RE.IMAGINE

Τα δημοφιλή casual fashion basics της DIRTY LAUNDRY (t-shirt, φούτερ, βερμούδες, hoodie κ.λπ.) βοηθούν να φανταστούμε και να ανασυνθέσουμε τη νέα πραγματικότητα, δοκιμάζοντας τους αμέτρητους συνδυασμούς που προκύπτουν μεταξύ τους -σαν παζλ χωρίς μία και μοναδική λύση.

Με περιέργεια και ανοιχτό μυαλό που αγαπάει το παιχνίδι και την εξέλιξη, οι fan της μάρκας έχουν ήδη σετάρει στο dirtylaundry.gr  δεκάδες look για την επόμενη μέρα της nonvirtual καθημερινότητας.

Αλλά και η timeless χρωματική παλέτα της DIRTY LAUNDRY για την οποία είναι διάσημη η μάρκα  -γήινη, φωτεινή, fresh, ήρεμη και σίγουρη-  συμβάλλει στην ομαλή επιστροφή από το σπίτι στους δρόμους.

σύγχρονο fit που αγκαλιάζει χωρίς περιορισμούς το σώμα, βολικά και άνετα, loose & comfy, τα ρούχα της DIRTY LAUNDRY είναι σχεδιασμένα για γρήγορες αυθόρμητες εναλλαγές ανάμεσα στο slow pace, που μάθαμε και εκτιμήσαμε τον τελευταίο καιρό, και μια πιο δυναμική κινητικότητα.

Ενέργεια, υγεία, fitness, ρυθμός, χορός, ανάταση, χαρά, stretching: δεν μπορούμε πια να φανταστούμε τον κόσμο χωρίς αυτά. Ούτε καν τις Δευτέρες.

RE.CONNECT

Έπρεπε να βγούμε από την πρίζα για να ξανασυνδεθούμε εκ νέου με τα σημαντικά. Όσα δίνουν ικανοποίηση, σκοπό και πληρότητα.

Αφού πρώτα αφήσαμε χώρο ο ένας στον άλλον, τώρα έχουμε ανάγκη να ενωθούμε όλοι χωρίς διακρίσεις, να επικοινωνήσουμε χωρίς προκαταλήψεις (φύλου, φυλής, ηλικίας ή άλλης ετικέτας), να δείξουμε αλληλεγγύη, να ταξιδέψουμε και να δικτυωθούμε δίχως σύνορα, αποστάσεις, απαγορεύσεις.

Δημιουργώντας το μέλλον, όπως η DIRTY LAUNDRY, έχοντας στο μυαλό μας ένα μόνο άνθρωπο. Τον Άνθρωπο.

Επίσης, με τη βιωσιμότητα να είναι το κλειδί για κάθε υπεύθυνη καταναλωτική επιλογή, αποκαθιστούμε σιγά σιγά και τη σχέση ζωής με το περιβάλλον:

Η DIRTY LAUNDRY έχει δεσμευτεί να υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα της.

Αδιαφορώντας, παράλληλα, για την εξαντλητική τάση του fast fashion, με σύμμαχο τα πολύ ανθεκτικά και διαχρονικά σχέδιά της που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

RE.TOUCH

Πριν αισθανθούμε, πρώτα θα (ξανα)μάθουμε να αγγίζουμε.

Χρησιμοποιώντας μοναδικά απαλά στην αφή υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, τα DIRTY LAUNDRY έλκουν σαν μαγνήτης το χάδι και τη σωματική επαφή, που τόσο πολύ μας έλειψαν.

Επισκεφτείτε το DIRTY LAUNDRY eshopwww.dirtylaundry.gr

Σημεία πώλησης:

 

  • ΑTTICA GOLDEN HALL, 3ος Όροφος, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
  • ΑTTICA CITY LINK, 3ος Όροφος, Aμερικής 4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα
  • ATTICA THE MALL ATHENS, Ισόγειο, Α.Παπανδρέου 35, Μαρούσι
  • ATTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ, 3ος Όροφος, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη
  • Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

 

 

Coming Soon…

 

Flagship Store Μεταξά 18, Γλυφάδα