Η δημοφιλής εφαρμογή online delivery είναι διαθέσιμη πλέον και στην πόλη του Βόλου, η οποία είναι η τρίτη πόλη μέσα στο 2021, στην οποία η Wolt επεκτείνει την παρουσία της, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας σε Πάτρα και Λάρισα. Οι κάτοικοι του Βόλου μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια της Wolt, με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η εφαρμογή, φέρνοντας στην πόρτα τους, ότι τους φέρνει χαρά!

Η έναρξη της λειτουργίας της υπηρεσίας στο Βόλο, συνοδεύεται από μια σειρά από κορυφαίους χώρους εστίασης, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να αυξάνεται καθημερινά. Μέσω της συνεργασίας με τη Wolt, οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τα έσοδα τους αποκτώντας άμεσα πρόσβαση στο online κανάλι διανομής.

Οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Τα προϊόντα παραδίδονται σε μέγιστο χρόνο 30’ λεπτά. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Η Wolt παρέχει επίσης τη δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τη λειτουργία μας στην πόλη του Βόλου. Ο Βόλος είναι μια πόλη με δυναμική, στην οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσουμε με τη μοναδική εμπειρία και αποτελεσματικότητα που προσφέρει η τεχνολογία μας προς όφελος των καταναλωτών και των επιχειρήσεων της πόλης». Σχολιάζοντας την ανάπτυξη της εταιρίας μέχρι στιγμής συμπλήρωσε:  «ο Βόλος είναι η 3η πόλη που καλύπτουμε μέσα στη χρονιά, και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά επεκτείνοντας τη γεωγραφική κάλυψη και το εύρος των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα».