Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τη νέα σειρά Digestive με Βρώμη σε τρεις νέες απολαυστικές γεύσεις: Σταφίδες & Κανέλα, Μαύρη Σοκολάτα και Γεμιστά με Γεύση Γιαούρτι. Τα νέα Digestive με Βρώμη έχουν ως κοινό συστατικό τους τη βρώμη, είναι προϊόντα ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή φυτικών ινών που είναι σημαντική για τον οργανισμό.

Τα νέα Digestive με Βρώμη συμβάλλουν στη διατροφική ισορροπία και διεγείρουν τις αισθήσεις μέσω των γευστικών συστατικών που περιέχουν και της τραγανής τους υφής. Μπορούν να καταναλωθούν ως snack καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, αλλά είναι επίσης ιδανικά για παρασκευές ζαχαροπλαστικής στο σπίτι.  

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της και την καινοτομία της και παρακολουθεί ταυτόχρονα τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, για να προσφέρει στους καταναλωτές ποικιλία νέων προϊόντων με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε απολαυστικές συνταγές. Ακολουθώντας τις καταναλωτικές τάσεις και μένοντας πιστή σε αυτό που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει στους καταναλωτές προσεγμένα προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι γιατί αυτό… είναι Καλοσύνη.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.