Η adidas παρουσιάζει το PREDATOR FREAK, το ποδοσφαιρικό παπούτσι που δημιουργήθηκε για να μεταμορφώσει τον τρόπο που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής και να του προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο της μπάλας. Συνεχίζοντας την εξέλιξη του PREDATOR, ο ανανεωμένος σχεδιασμός του PREDATOR FREAK ενσωματώνει ένα εκτεταμένο ανάγλυφο στρώμα DEMOSKIN και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ώστε να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο.

Το PREDATOR FREAK διαθέτει κάλυψη 360°από την τεχνολογία της adidas DEMOSKIN. Η καινοτομία που εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι, αποτελείται από ένα ανάγλυφο, ελαστικό στρώμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο μέσω ενός υπολογιστικού αλγορίθμου, ώστε να τοποθετείται στα σημαντικότερα σημεία επαφής με τη μπάλα. Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές κορυφαίων ποδοσφαιριστών, η σχεδιαστική ομάδα της adidas επέκτεινε το ανάγλυφο στρώμα στο φετινό μοντέλο, ώστε να μεγιστοποιήσει τον έλεγχο και να πετύχει ενισχυμένο κράτημα στους ελιγμούς των παικτών με τη μπάλα.

Η adidas συνεχίζοντας την προσπάθειά της να βοηθήσει τους αθλητές να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους στο χορτάρι, σχεδίασε το νέο PREDATOR FREAK με κολάρο δύο τμημάτων. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος κίνησης στο πόδι και προσαρμόζεται στα διαφορετικά σχήματα ποδιών.  Το κολάρο δύο τμημάτων βοηθά το πόδι να μπαίνει εύκολα στο παπούτσι και το PRIMEKNIT πάνω μέρος του παπουτσιού, χωρίς κορδόνια, αγκαλιάζει το πόδι και τον αστράγαλο και δημιουργεί την ιδανική επιφάνεια για συνεχή έλεγχο της μπάλας. Άλλα προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία εντοπίζονται στην εξελιγμένη και εξαιρετικά ελαφριά CONTROLFRAME εξωτερική σόλα, με ειδικές τάπες για απόλυτη πρόσφυση και έλεγχο που επιτρέπουν στον ποδοσφαιριστή να κινείται δυναμικά στο γήπεδο.

Όσον αφορά το design του νέου PREDATOR FREAK, η αισθητική του εμπνέεται από το PREDATOR ACCELERATOR του 1998 και το PREDATOR PRECISION του 2000. Τα εμβληματικά 3 stripes τυλίγονται γύρω από το μεσαίο τμήμα και κάτω από το παπούτσι, ενώ το ανάγλυφο DEMONSKIN ξεχωρίζει με το λαμπερό κίτρινό του χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με το έντονο μπλε του υπόλοιπου παπουτσιού.

Η σειρά PREDATOR FREAK περιλαμβάνει επίσης επικαλαμίδες και γάντια τερματοφύλακα που ενσωματώνουν την τεχνολογία DEMOSKIN, επεκτείνοντας την ίδια αίσθηση απόλυτης πρόσφυσης και ελέγχου σε όλες τις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Από το 1994, το adidas PREDATOR έχει συνδεθεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και το PREDATOR FREAK συνεχίζει αυτήν την παράδοση, αφού θα φορεθεί από παίκτες, όπως οι Paul Pogba, Toni Duggan, Marc-Andre Ter Stegan, David Alaba, Abby Dahlkemper, Κώστας Γαλανόπουλος και Jose Sa.

To adidas PREDATOR FREAK θα είναι διαθέσιμο από την 1η Φεβρουαρίου στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. 

  • Σχεδιασμένο για να αλλάξει το παιχνίδι, το εξελιγμένο PREDATOR διαθέτει το ανάγλυφο στρώμα DEMOSKIN σε μεγαλύτερη επιφάνεια του παπουτσιού, για καλύτερο έλεγχο της μπάλας και πιο αποτελεσματικούς ελιγμούς στο γήπεδο.
  • Ο νέος σχεδιασμός του PREDATOR έχει λάβει υπόψη τις συμβουλές κορυφαίων ποδοσφαιριστών.
  • Το PREDATOR FREAK θα φορεθεί από διάσημους ποδοσφαιριστές, όπως οι Paul Pogba, Toni Duggan, MarcAndre Ter Stegan, David Alaba, Abby Dahlkemper, Κώστας Γαλανόπουλος και Jose Sa.