Ένας κηδεμόνας σκύλου, κάθε φορά που απολαμβάνει ένα σνακ, έχοντας δυο μάτια καρφωμένα μια πάνω του και μια πάνω του και μια πάνω στο σνακ του, έχει μια πολύ σημαντική απόφαση να πάρει: μπορεί να μοιραστεί αυτό το σνακ με τον σκύλο του; Δεν είναι πάντα ναι η απάντηση σε αυτό το δίλημμα, αλλά τουλάχιστον φεύγει ένα εμπόδιο χάρη στα Ben & Jerry’s. Ναι, λάνσαραν παγωτά για σκύλους. Αφορμή για την πρωτοβουλία στάθηκε η αύξηση των υιοθεσιών κατοικίδιων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Στη νέα σειρά «παγωμένων επιδορπίων» για σκύλους, το γάλα έχει αντικατασταθεί από βούτυρο ηλίανθου που, σύμφωνα με το CNBC, είναι πιο εύπεπτο για τα στομάχια των τετράποδων κολλητών μας. 

Οι γεύσεις των σνακ περιλαμβάνουν φυστικοβούτυρο με πρέτσελ (Pontch’s Mix) και κολοκύθα με μπισκοτάκια (Rosie’s Batch) με την εταιρεία να σχεδιάζει ήδη και άλλες επιλογές. Στο μεταξύ, πήραν τα ονόματά τους από τα ονόματα κατοικίδιων που φροντίζουν οι υπάλληλοι της εταιρείας. Ας πούμε, ο Pontch είναι ένα γαλλικό μπουλντόγκ και η Rosie ένα αδέσποτο ντόπερμαν-χάσκι που διασώθηκε. 

Οι γεύσεις των σνακ περιλαμβάνουν φυστικοβούτυρο με πρέτσελ (Pontch’s Mix) και κολοκύθα με μπισκοτάκια (Rosie’s Batch) με την εταιρεία να σχεδιάζΤα παγωτά στις ΗΠΑ κοστίζουν $2.99 η ατομική συσκευασία και $4.99 τα πακέτα των τεσσάρων τεμαχίων. Η υπεύθυνη διεθνούς μάρκετινγκ της εταιρείας, Lindsay Bumps, δήλωσε πως χάρη σε αυτό το πρότζεκτ οι άνθρωποι και οι τετράποδοι φίλοι τους μπορούν πια να απολαμβάνουν μαζί το παγωτό τους.