Η Κωτσόβολος διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση των Event Awards 2020 με δύο Gold βραβεία για το 1ο hackathon για τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή ατόμων με αναπηρίες, “Better Life Challenge”, και για τη συμμετοχή της σε διοργανώσεις gaming με το “Τhe King of the game Is Here to Play”.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός καινοτομίας “Better Life Challenge” διακρίθηκε με δύο Gold βραβεία στις κατηγορίες Εκδήλωση Τεχνολογίας και Φιλανθρωπική Εκδήλωση / CSR. Μέσω του διαγωνισμού Better Life Challenge κλήθηκαν νεοφυείς εταιρείες ή ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για μία καινοτόμα ιδέα που μπορεί να διευκολύνει τη ζωή των ατόμων με αναπηρία. Μέσα σε 80 ημέρες, ο διαγωνισμός έλαβε 140 συμμετοχές εκ των οποίων οι 10 καλύτερες παρουσίασαν την ιδέα τους στην έγκριτη, κριτική επιτροπή για την ανάδειξη των 3 νικητήριων ομάδων. Η πρώτη ομάδα απέσπασε το χρηματικό ποσό των €10.000 από την Κωτσόβολος και υποτροφίες πτυχίου master από το BCA College και η δεύτερη και η τρίτη ομάδα κέρδισαν δωροκάρτες από την Κωτσόβολος αξίας €2.000 και €1.000, αντίστοιχα. Αυτό ήταν το έναυσμα για να οδηγήσει σε μία υλιστικότερη προσέγγιση για τα άτομα με αναπηρία, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια». Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στο μέγιστο. Η τεχνολογία μπορεί να μας απελευθερώσει και να μας δώσει αμέτρητες δυνατότητες για μια ζωή χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Την ίδια στιγμή, οι εκατοντάδες συσκευές και πολλαπλάσια αμέτρητα χαρακτηριστικά για κάθε ανάγκη και προτίμηση, γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος στην καθημερινότητά των ατόμων με αναπηρίες. Γι’ αυτό και η Κωτσόβολος, με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», φροντίζει η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη από όλους, διευκολύνοντας τα άτομα με αναπηρίες να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη μέσα από την τεχνολογία.

Επιπρόσθετα, η ενέργεια “The King of the game Is Here to Play”, που είχε παρουσία στις σημαντικότερες gaming διοργανώσεις της χώρας, προσέφερε στην εταιρεία το Silver βραβείο στην κατηγορία Sponsorships / Brand Activation & Sales Promotion. Η Κωτσόβολος δίνει δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις που αφορούν την gaming κοινότητα ως ο απόλυτος προορισμός για όλους τους gamers. Η εταιρεία, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες τους, προχώρησε στο επόμενο βήμα με τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας για gamers Here to Play. Μέσα από την πλατφόρμα παρουσιάζει φρέσκο και πρωτότυπο περιεχόμενο εμπνευσμένο από την καθημερινότητά τους με comedy videos και reviews για παιχνίδια, gaming εξοπλισμό και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το παιχνίδι τους.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει να δημιουργεί προγράμματα και δράσεις, που όχι μόνο γίνονται ευρέως αποδεχτά από το κοινό, αλλά διακρίνονται και από έγκριτες διοργανώσεις.