Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο myblu Νο.1 σε μόλις 1 Χρόνο!

"Κάτι Καλύτερο"

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο myblu Νο.1 σε μόλις 1 Χρόνο!

"Κάτι Καλύτερο"


Το myblu, προϊόν Νέας Γενιάς στην κατηγορία των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των ενήλικων καταναλωτών μόλις 1 χρόνο από την είσοδo του στην Ελληνική Αγορά και να γίνει Νο.1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Μικρή Λιανική.

Η συνταγή της επιτυχίας του myblu συνοψίζεται σε 2 λέξεις: «Κάτι Καλύτερο». Είναι το αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ.Βρετανία. Μία απλή στη χρήση και κομψή συσκευή, που δέχεται προγεμισμένες κάψουλες με υγρό, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν με μία μόνο κίνηση. Για την παραγωγή του εφαρμόζονται αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας. Διατίθεται σε 5 χρώματα συσκευών, σε 6 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης, προσφέροντας μοναδική γευστική εμπειρία σε προσιτή τιμή. Πάντα δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε του βήμα με το myblu Care, που ήδη εμπιστεύονται 24.000 χρήστες myblu. Και στηρίζοντας το Εμπόριο και ιδιαίτερα τη Μικρή Λιανική με μια σημαντική επένδυση. Όπως ανέφερε η Διοίκηση της Εταιρείας: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η Ελλάδα ανέβασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το myblu στην κορυφή, επιβραβεύοντας τη δέσμευση μας να αναζητούμε πάντα Κάτι Καλύτερο. Οι ενήλικες καπνιστές επιθυμούν να έχουν περισσότερες και καλύτερες επιλογές και με την προτίμηση τους στο myblu δικαιώνουν τις προσπάθειες μας. Αυτή η επιτυχία μας εμπνέει να συνεχίσουμε για το αύριο που αξίζει να είναι καλύτερο.»

-----------------------------------

Σχετικά με την Imperial Tobacco Hellas:
Η Imperial Tobacco Hellas ανήκει στον κορυφαίο διεθνή Όμιλο της Imperial Brands, που έχει παρουσία σε 160 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζομένους. Aποτελεί το Διοικητικό Κέντρο της Εταιρίας στη ΝΑ Ευρώπη με έδρα την Ελλάδα, έχοντας την ευθύνη 9 χωρών. Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει μάρκες παγκόσμιας φήμης, όπως τα Tσιγάρα Davidoff, JPS, West, Gauloises, Slim Line και R1, οι Kαπνοί Golden Virginia, Drum και Van Nelle, και τα Χαρτιά και Φίλτρα Rizla. Διαθέτει δίκτυο 90 Εμπορικών Συνεργατών που εξυπηρετούν περισσότερα από 15 χιλιάδες Περίπτερα και Ψιλικά/Mini Markets πανελλαδικά. Ο Κύκλος Εργασιών της στην Ελλάδα για το 2019 ανήλθε σε 333 εκατ. Ευρώ, ενώ η συνεισφορά της σε Κρατικούς Φόρους άγγιξε τα 277 εκατ. Ευρώ.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα