Δυναμικά έχει μπει στη μάχη της ενημέρωσης το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σε ένα ολοκαίνουριο σκηνικό με προηγμένα εφέ, σύγχρονες γραφικές απεικονίσεις και ενισχυμένη θεματολογία.

Το νέο δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ που έχει εντάξει και σχόλιο του Τάκη Χατζή έχει γίνει ακόμη πιο στιβαρό. Σύντομα μάλιστα θα φέρει στην Ελλάδα μια καινοτομία που θα συζητηθεί καθώς θα βοηθήσει τον τηλεθεατή να διαμορφώσει πλήρη εικόνα για τα ελληνοτουρκικά.

Με πρωτότυπα θέματα και live παρεμβάσεις, οι ρεπόρτερ του δελτίου του Alpha λένε στον τηλεθεατή την αλήθεια χωρίς να κινδυνολογούν και να παίζουν με την αγωνία του. Με ρεπορτάζ που απαντά σε ερωτήσεις για τα καθημερινά θέματα, ασκούν κριτική στους υπεύθυνους και αναζητούν ουσιαστικές λύσεις. Δεν αποκλείουν καμία ομάδα κοινωνικής ζωής. Ρωτούν πάντα τους πιο έγκριτους ειδικούς και παρουσιάζουν την άποψή τους, ώστε ο τηλεθεατής να μπορεί να διαμορφώσει ολοκληρωμένη εικόνα για τα εθνικά, τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και τα υπόλοιπα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha το οποίο, εδώ και χρόνια, έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους τηλεθεατές βρίσκεται και φέτος ο Αντώνης Σρόιτερ. Την ευθύνη του κεντρικού δελτίου έχει η Άρτεμις Δήμου, Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha, πολύπειρο στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού, με μακρά διαδρομή στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.