Αθήνα, 29  Ιουνίου 2020

Η αλεπού είπε ακολούθησέ με… έχω κεράσι…. Αν άκουγες μια αλεπού, που τη λένε ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, να σου μιλάει για μια γεύση με κεράσι, δε θα τη δοκίμαζες;

Αν σκας από περιέργεια «Ακολούθησε την αλεπού» κι ανακάλυψε τη νέα γεύση του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ με κεράσι. Ο αγαπημένος μας μηλίτης έρχεται να δροσίσει γευστικά το καλοκαίρι μας και να ταράξει τα νερά, με μια νέα δροσιστική φρουτώδη γεύση!

Με την πρώτη γουλιά, αισθάνεσαι τις έντονες νότες του κερασιού – απόλυτα ισορροπημένες με το μήλο – να σου εξάπτουν την φαντασία, ενώ η ελαφριά επίγευσή του σε ελκύει να πιείς κι άλλο.

Ο μηλίτης καταναλώνεται παγωμένος από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, βάζουμε στο ποτήρι 1/3 πάγο, συμπληρώνουμε με ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και τον απολαμβάνουμε με καλή παρέα!

Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ με γεύση κεράσι, παράγεται στην Πάτρα, από ελληνικά μήλα και πρόκειται για έναν εξαιρετικής ποιότητας μηλίτη, στον οποίο έχει προστεθεί χυμός κερασιού. Ένα φρούτο που είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια μας, έρχεται και δένει αρμονικά με την ξεχωριστή γεύση και δροσιά του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, που δεν σταματά να αναζητά κάτι νέο και διαφορετικό.

Πάρτε μία γεύση από αυτό που έρχεται εδώ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ

#FOLLOWTHEFOX

Facebook.com/milokleftis

www.milokleftis.gr