Υποδεχόμαστε τα mini Fix+ Vibes και τη νέα διάθεση που θα μας φέρουν, εμπνευσμένα από πασίγνωστο -πλέον- setting spray FIX+ , που έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο κανένα και όλοι εσείς το κάνατε best-seller!

Κάντε reset -νομίζω τώρα το χρειαζόμαστε όλοι όσο ποτέ!-  επιλέγοντας ένα από τα 7 υπέροχα, συλλεκτικά, mini Fix+, που το κάθε ένα χαρίζει τη δική του «ενέργεια»!

Σε travel-size μέγεθος, για να τα έχετε πάντα και παντού μαζί σας, ο βασικός σκοπός αυτής της συλλογής είναι να «αγκαλιάσει» το ελεύθερο πνεύμα σας.

Βρείτε την επιθυμητή «διάθεση» που θέλετε, ή δημιουργήστε τη δική σας. Με 49 πιθανούς -άνευ όρων- συνδυασμούς, μπορείτε να κάνετε layering ή να αναμείξετε διαφορετικά αρώματα.

Τι περιέχει κάθε μπουκάλι; Βιταμίνες, Μεταλλικά Στοιχεία, Χαμομήλι, Αγγούρι και Πράσινο Τσάι μαζί με τα συγκεκριμένα αρωματικά στοιχεία που χρειάζεται το κάθε ένα από τα 7 mini Fix+ Vibes.

Ενυδατώνουν, καταπραϋνουν και ανανεώνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα σετάρουν, βελτιώνουν το μακιγιάζ με διάρκεια έως και 12 ώρες, χαρίζοντας τη διάθεση που έχετε ανάγκη!