Οι Sofi Tukker έρχονται στην πιο πολύχρωμη ημέρα του Release Athens 2020! Το, ανερχόμενο με ταχύτητα… φωτός, dance / pop ντουέτο από τη Νέα Υόρκη θα είναι στο πλάι των Pet Shop Boys την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, φιλοδοξώντας να κάνουν όλους μας λίγο πιο χαρούμενους με την παρθενική εμφάνισή τους στη χώρα μας!

Η Sophie Hawley-Weld και ο Tucker Halpern ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια και έχουν ήδη βάλει τις βάσεις για να εξελιχθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του πλανήτη. Η επιτυχία τους ήταν άμεση και ο φρέσκος, άκρως χορευτικός, pop ήχος τους – μια μίξη bossanova, tropical κρουστών, ηλεκτρονικών ήχων, πανέξυπνων κιθαριστικών riffs και διπλών φωνητικών – ξεσήκωσε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πρώτο τους τραγούδι, “Drinkee”, ήταν υποψήφιο για Grammy “Best Dance Song” το 2016, πριν καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album τους, το τρομερά επιτυχημένο “Treehouse” (2018), που κέρδισε και αυτό υποψηφιότητα για Grammy ως καλύτερος dance/electronic δίσκος.

Οι μεγάλες επιτυχίες “Best Friend” και “Purple Hat” εδραίωσαν τη θέση τους ως ένα θαύμα της παγκόσμιας pop/dance σκηνής. To “Brazilian Soul”, η συνεργασία τους με τους The Knocks, φανέρωσε την αγάπη της Sophie να τραγουδά στα πορτογαλικά και εξακολουθεί να σαρώνει στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Οι Sofi Tukker αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, το πιο hot νέο όνομα που θα δούμε ζωντανά στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Δύσκολα κατηγοριοποιήσιμοι, με φρέσκο και δυναμικό ήχο, είναι δραστήριοι και αφοσιωμένοι ακτιβιστές, με μήνυμά τους την ενότητα, την ελευθερία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το tropical groove τους θα είναι το ιδανικό συνοδευτικό την ώρα που ο ήλιος θα δύει στην Πλατεία Νερού και άπαντες θα χορεύουν!

Follow Sofi Tukker:

Οfficial Website

Facebook
Instagram
Twitter
Spotify
YouTube
Apple Music

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Τιμές εισιτηρίων:

Η προπώληση συνεχίζεται προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP στα 120 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλουςοpen–bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στα Release Athens official links:

Official website

Facebook

YouTube

Twitter

Instagram

Το 2020, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.