Το κλιματιστικό σε κάθε χώρο πλέον είναι απαραίτητο, για να ρυθμίζει το περιβάλλον στο οποίο ζείτε αλλά και τη θερμοκρασία. Μπορείτε να βρείτε φθηνά και πιο ακριβά κλιματιστικά, αναλόγως τις ανάγκες σας. Εννοείται ότι πρέπει να έχετε ως γνώμονα την σωστή συντήρηση κλιματιστικού.

Το που θα το εγκαταστήσετε είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για την απόδοσή του, καθώς μπορεί μία λάθος επιλογή να μεγαλώσει την κατανάλωση ενέργειας και να αδειάσει το πορτοφόλι σας.

Αποφύγετε τις θέσεις πάνω από καλοριφέρ, γιατί ο παραγόμενος αέρας ωθείται να χτυπά απευθείας στο περιβάλλον και πάνω στα άτομα που κάθονται στο δωμάτιο. Η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι επίσης σημαντικό να είναι αρκετά ψηλά ώστε να μην μειώνει την απόδοση της εσωτερικής μονάδας. Καλό είναι τόσο στην συντήρηση ή την τοποθέτηση κλιματιστικού όσο και στην μεταφορά – απεγκατάσταση aircondition να καλέσετε κάποιον ειδικό για να αποφύγετε να κάνετε κάποιο λάθος και τελικά σας στοιχίσει και σε κόπο και σε χρήματα. Οι ψυκτικοί κλιματιστικών από την Iqservice έρχονται στον χώρο σας άμεσα κατόπιν ραντεβού, σε όλη την περιοχή της Αθήνας.

Για να προσφέρετε μία καλή συντήρηση στο κλιματιστικό σας, αυτό που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας είναι να το καθαρίζετε συχνά, απομακρύνοντας την σκόνη. Το κάπνισμα στο εσωτερικό του χώρου φυσικά επιβαρύνει την κατάσταση, γι’ αυτό όσο γίνεται αποφύγετε να καπνίζετε στο δωμάτιο του κλιματιστικού.

Αερίστε πολύ καλά, επίσης, τον χώρο σας καθημερινά, ώστε να μην ανακυκλώνεται ο ίδιος επιβλαβής αέρας.

Για προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τον ψυκτικό για να συντηρήσει και να καθαρίσει το κλιματιστικό σας.

Περισσότερα θα βρείτε στην IQ Service.