Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς η New Era, η πιο δημοφιλής μάρκα καπέλων, έδωσε δυναμικό παρόν Lovers»! Ένα απόγευμα με live street art, έκθεση φωτογραφίας, graffiti workshop, live dj set και πάνω από 2.000 λάτρεις της σύγχρονης αστικής κουλτούρας, αφιερωμένο στην Αθήνα και στους νέους δημιουργικούς ανθρώπους της ή αλλιώς….στους «Urban με νότες streetwear αισθητικής χάρη στην ανανεωμένη σιλουέτα του αγαπημένου 9FORTY και στην ολοκαίνουργια καμπάνια «We Reign As One». 

Αφιερωμένη στους αυθεντικούς, σύγχρονους creators που αναδεικνύουν την αγάπη τους για την πόλη στην οποία μεγάλωσαν, η νέα καμπάνια υποστηρίζει τη δημιουργικότητα, ‘’μιλώντας’’ σε όσους εκφράζονται μέσω της τέχνη τους. Με αφορμή λοιπόν την global καμπάνια, η New Era συνεργάστηκε με τρεις ταλαντούχους artists οι οποίοι εμπνεύστηκαν από αγαπημένα σημεία της Αθήνας και από τα τρία καπέλα της συλλογής με τα εμβληματικά logos των New York Yankees, Los Angeles Dodgers & Boston Red Sox. Το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό!

Ένας χώρος, ενθουσίασε καθώς χωρίστηκε σε τρία μέρη για να φιλοξενήσει τα έργα των Same84, Απόστολο Ζυγούρη και Nina Lass που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο artist Same84 Το σκηνικό της New Era δημιούργησε ένα dedicated graffiti artwork με μαρκαδόρους και πινέλο που περιλαμβάνει προσωπογραφία σε grey-white τόνους και επίκεντρο το καπέλο Boston Red Sox με το έντονο wine-κόκκινο χρώμα.

Στο κέντρο του σκηνικού στήθηκε μία εντυπωσιακή οθόνη η οποία παρείχε μία εξαιρετική εμπειρία προβολής του video που δημιούργησε ο videographer Απόστολος Ζυγούρης εμπνευσμένος από το καπέλο των New York Yankees. Στο video απεικονίζονται τέσσερις «Urban Lovers» της Αθήνας που αντιπροσωπεύουν τέσσερις βασικές δραστηριότητες της street κουλτούρας (skate, χορός, parkour & ζωγραφική) αποδίδοντας το vibe στο έπακρο!

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με τα φωτογραφικά πλάνα της Nina Lass που μαγνήτισαν τα βλέμματα: ένας συνδυασμός από  ασπρόμαυρες λήψεις που απεικονίζουν την εικόνα της πόλης και έγχρωμες λήψεις με ζωηρά χρώματα όπου σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το καπέλο των Los Angeles Dodgers. τρεις διαφορετικές μορφές σύγχρονης street art. Μία συναρπαστική εμπειρία που αντικατοπτρίζει την μοναδική αισθητική του κάθε καλλιτέχνη που κατάφερε να αναδείξει στο έπακρο το urban στοιχείο της  Την συλλογή της New Era «We Reign As One» θα τη βρείτε διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα