Ο Γιώργος και ο Κυριάκος είναι φίλοι εδώ και μια ζωή. Μαζί μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο και σπούδασαν. Ήταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο, στις χαρές, τις λύπες, τις βόλτες, τα Σαββατόβραδα, τις διακοπές. Φέτος τα Χριστούγεννα όμως θα είναι διαφορετικά. Ο Κυριάκος κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει chef, όμως την ώρα που ο Γιώργος θα περνά τέλεια με την υπόλοιπη παρέα, εκείνος θα βρίσκεται στη δουλειά του.

Πώς θα τα καταφέρει να ευχηθεί κι εκείνος στους φίλους του; Να πει στον Γιώργο το ανέκδοτο που κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς του έλεγε «για γούρι» και έσκαγαν και οι δύο στα γέλια; Να του μιλήσει ώστε να κανονίσουν πού θα βρεθούν μετά τη δουλειά; Να δει όλους τους κολλητούς μαζεμένους και να του αφιερώσουν το επόμενο τραγούδι στο πάρτι που οργάνωσαν; Πόσο θα ήθελε να μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά; Να νιώθει καθώς θα δουλεύει ότι βρίσκεται μαζί τους…

Κι όμως, αυτά τα Χριστούγεννα ο Κυριάκος θα είναι παρέα με τον Γιώργο και την υπόλοιπη παρέα! Οι υπηρεσίες cloud της Samsung και οι απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν, θα φέρουν τους δύο φίλους πιο κοντά, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και χαρίζοντάς τους μια δυνατή, ξεχωριστή εμπειρία. Αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε ανέφικτο, πλέον είναι δυνατόν χάρη σε τεχνολογίες και πλατφόρμες όπως το SmartThings και το Bixby 2.0.

Ο Κυριάκος θα χρησιμοποιήσει το Galaxy Watch του ρίχνοντας ματιές στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει ο Γιώργος στο chat group και απαντώντας στα σχόλια και τα πειράγματα της υπόλοιπης παρέας. Διασκεδάζοντας μαζί τους, ο χρόνος στη δουλειά θα περάσει ακόμα πιο γρήγορα και πριν καν το καταλάβει, θα βρίσκεται και πάλι κοντά τους για να γιορτάσουν όπως πρέπει.

Όσο για τον Γιώργο, πότε από το Galaxy Tab S4 με την 10.5 ιντσών οθόνη του και πότε από το Galaxy S9 του, θα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο, (με την βοήθεια φυσικά της εκπλήκτικής κάμεράς του. Στην συνέχεια μπορεί να μοιράζεται όλα αυτά τα απίθανα ενσταντανέ και τα ξεκαρδιστικά Slow Motion βίντεο απευθείας στην Smart TV στο σαλόνι παρέα με όλα τα μηνύματα του Κυριάκου, για να τα δει όλη η παρέα και να απαντήσει απλά με μια του λέξη.

Η Samsung είναι εδώ για να κάνει την καθημερινότητά μας απλούστερη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμα κι όταν αυτά δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Μέσω ευφυών cloud υπηρεσιών, τελευταίας γενιάς τεχνολογιών και του οικοσυστήματος του Διαδικτύου των πραγμάτων, η ζωή μας αποκτά άλλη διάσταση δίχως να γίνεται περισσότερο πολύπλοκη απ’ όσο είναι.

H Samsung με την βοήθεια των συσκευών της, μας δείχνει πώς μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί. Μάθετε πώς και #DoWhatYouCant.

*Το κείμενο αυτό είναι χορηγούμενο απ’ τη Samsung.