Αν είστε λάτρης των τεσσάρων τροχών και σάς συναρπάζει η ιδέα να οδηγείτε την τελευταία λέξη της αυτοκινητοβιομηχανίας ή αν, απλά, έχετε διαπιστώσει πως ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε το παλιό σας αυτοκίνητο για κάτι καλύτερο αλλά η αγορά δεν “χωράει” αυτή τη στιγμή στα οικονομικά δεδομένα σας, δεν υπάρχει λόγος να παγώσετε την επιθυμία σας. Σκεφτείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία –και, κυρίως, την ελευθερία επιλογής- που σάς δίνει το leasing αυτοκινήτων.

Εκτός από τις μεγάλες επιχειρήσεις, το leasing καλύπτει πλέον εξίσου τα ζητούμενα του ελεύθερου επαγγελματία και του ιδιώτη, αποτελώντας ουσιαστικά έναν νέο τρόπο να «έχετε» αυτοκίνητο αλλά με προϋποθέσεις που δεν δημιουργούν άγχη ή απρόβλεπτα έξοδα όσον αφορά στον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Και αυτό γιατί με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων θα υπολογίσετε τη μηνιαία μίσθωση αυτοκίνητου με βάση προβλέψιμους παράγοντες, ώστε να προχωρήσετε σε μία συμφωνία η οποία θα σας καλύπτει απόλυτα από κάθε άποψη, μειώνοντας έτσι το ρίσκο που προκύπτει από τη χρήση ενός αυτοκινήτου.

Έτσι, η μακροχρόνια μίσθωση στην οποία θα καταλήξετε σάς δίνει το «κλειδί στο χέρι» και την ίδια στιγμή σάς απαλλάσσει από τις έγνοιες που συνοδεύουν την ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου, δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας, τα έξοδα ασφάλισης, το service, δαπάνες για απρόβλεπτες βλάβες, ακόμα και την πτώση της αξίας του οχήματος σε πιθανή μεταπώληση. Στα plus και το ότι σάς εξασφαλίζει και όχημα αντικατάστασης, σε περίπτωση που το χρειαστείτε – και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί δαπανήσετε από τον πολύτιμο χρόνο σας ή επιπλέον χρήματα από το συμφωνηθέν μίσθωμα!

Όσο για τον αντίλογο ότι με το leasing πληρώνετε χρήματα για ένα αυτοκίνητο που δεν σάς ανήκει, μπορείτε απλά να απαντήσετε πως «όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα!». Γιατί, λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα την τελευταία δεκαετία, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι πλέον το αν σάς ανήκει ένα όχημα αλλά αν μπορείτε, με έναν έξυπνο τρόπο, να οδηγείτε ένα όχημα βελτιώνοντας την ποιότητα τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας ζωής. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το leasing σάς δίνει τη δυνατότητα στο τέλος του συμβολαίου να αγοράσετε το αυτοκίνητό σας, αν το επιθυμείτε, σε ανταγωνιστική τιμή – παρότι με το ρυθμό που «προσγειώνονται» τα νέα μοντέλα ή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με τα hi-end χαρακτηριστικά, η δυνατότητα που σάς δίνει το leasing να αντικαταστήσετε το προηγούμενο με ένα καινούριο είναι πολύ καλή για να την προσπεράσετε! 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν αποφασίσετε; Ενημερωθείτε για τα Special Deals της LeasePlan που συνεχώς ανανεώνονται και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα!