Φέτος τα Χριστούγεννα και για 17η χρονιά, το ArGOODaki, ο διακεκριμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, γίνεται κομμάτι ενός παζλ αγάπης σε μία εκστρατεία φροντίδας και προσφοράς, υποστηρίζοντας τα παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Το ArGOODaki θα προσφέρει εξοπλισμό και υλικά αναγκαία για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, που φιλοξενούνται πανελλαδικά σε 4 συνεργαζόμενους φορείς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Με κάθε γεύμα ArGOODaki από τα Goody’s Burger House, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ανοίγει ακόμα περισσότερο την αγκαλιά του για να ενισχύσει το Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος» στην Αθήνα, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, το «Τμήμα Θεραπειών Παιδιών και Εφήβων» στη Χίο και το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ατόμων με Βαριά Νοητική Στέρηση «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο.

Διάλεξε ένα γεύμα ArGOODaki με τον αγαπημένο ήρωα, μια fleece κουβέρτα, ένα σετ κούπες, backpacks σε 3 χρώματα ή ένα ημερολόγιο για το 2019, για να διαδώσεις και εσύ φέτος τα Χριστούγεννα το πιο γλυκό μήνυμα αγάπης.    

Όπως αναφέρει ο κ. Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goody’s Burger House: 

«Το αγαπημένο μας ArGOODaki, των Goody’s Burger House, στηρίζει για άλλη μια χρονιά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Διαλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, ενώνουμε όλοι μαζί τα κομμάτια του παζλ και προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα στα παιδιά με αυτισμό σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χρειαζόμαστε όλους εσάς στο πλευρό μας για να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό στόχο».

Ενώ, η Πρόεδρος  της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κα Αλεξάνδρα Μαρτίνο δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του «Μαζί για το Παιδί» το ArGOODaki, το οποίο φέτος χαρίζει απλόχερα αγάπη στα παιδιά με αυτισμό. Με την πολύτιμη συνδρομή του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπαίδευσή τους, παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό σε 4 φορείς πανελλαδικά.  Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο έργο, προάγοντας την αυτονόμηση, την ένταξή τους στην κοινωνία και την προάσπιση της αρχής των ίσων ευκαιριών».

Γίνε κι εσύ, αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του παζλ αγάπης, φροντίδας και αλληλεγγύης για τα παιδιά επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki.

Από το 2002 μέχρι σήμερα, το ArGOODaki έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία έμπρακτης προσφοράς. Στηρίζοντας το έργο του σε τρεις βασικούς πυλώνες: την εκπαίδευση, τη σίτιση και την ιατρική μέριμνα, έχει συνεισφέρει στην υλοποίηση σημαντικών έργων, όπως η ανακαίνιση 5 βρεφονηπιακών σταθμών του ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» σε Αθήνα και Πειραιά, η κατασκευή σχολείου και ο εξοπλισμός του πρώτου Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» όπου ζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και οι οικογένειές τους, η καθημερινή σίτιση 1.000 άπορων παιδιών για 1 χρόνο σε συνεργασία με τα ιδρύματα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» και η παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης.