Ξυπνάς με τα φώτα στο δωμάτιο να προσομοιώνουν την ανατολή του ήλιου και λίγο πριν σηκωθείς η μυρωδιά του καφέ έχει αρχίσει να γεμίζει όλο το δωμάτιο. Η θερμοκρασία στο σπίτι, είναι όπως ακριβώς σου αρέσει έτσι ώστε να ξεκινήσει ωραία η μέρα.

Κοιτάς το έξυπνο τηλέφωνο σου και βλέπεις μήνυμα από την οδοντόβουρτσά σου, ότι είναι η ώρα να πλύνεις τα δόντια και να ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για το γραφείο. Πίνεις μια γουλιά καφέ και φεύγεις, ενημερώνοντας το σπίτι να μπει σε “mode away”.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η σκούπα θα ξεκινήσει να καθαρίζει όσο λείπεις, το πλυντήριο να πλένει τα ρούχα που του έχεις βάλει, τα φώτα φυσικά να χαμηλώσουν, τα παντζούρια να κλείσουν και η κάμερα να ενεργοποιηθεί έτσι ώστε να ξέρεις πάντα από την οθόνη του κινητού σου, τι παίζει στο σπίτι.

Αυτό είναι ένα σενάριο από το μέλλον; OXI! Είναι ένα σενάριο από το παρόν! Αν θες λοιπόν κι εσύ, να πάρεις μια γεύση από το μέλλον, μπορείς. Η έκθεση Τεχνολογίας, “Thanks to Tech” που για τρίτη χρονιά διοργανώνει η Κωτσόβολος σου δίνει την ευκαιρία να δεις από κοντά όλα όσα ετοιμάζονται, να έρθουν και να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Από τις 09 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, το μέλλον θα βρίσκεται στον 4ο όροφο του The Mall Athens. Ετοιμάσου να ζήσεις νωρίτερα, μία από τις μοναδικές εμπειρίες μέσα από δράσεις και installations και VR activations, που θα σου μείνουν αξέχαστα. Α, και αφού τα μεγάλα “παιδιά”  θα παίζουν με “τα παιχνίδια του μέλλοντος“ τα μικρά παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

Τέλος αφού μιλάμε για γιορτή της τεχνολογίας, ένα Party είναι πάντα ευπρόσδεκτο κι έτσι θα δείτε πώς είναι να παρτάρεις σε ένα silent party και να «ακούσεις» μουσική που θα σε ταξιδέψει μακριά από τους ήχους της πόλης και της καθημερινότητας

Η έκθεση Thanks to Tech πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου στον 4ο όροφο του The Mall Athens και η είσοδος είναι ελεύθερη για τον επισκέπτη.

Ώρες έκθεσης:

Παρασκευή – Κυριακή | 11:00-22:00

Δευτέρα – Πέμπτη | 18:00 – 21:00

Για ομαδικές ξεναγήσεις (Δευτέρα – Παρασκευή πρωινές ώρες), επικοινωνήστε στο 210 – 2891104.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr για το #ThanksToTech #Kotsovolos