Το να μην ακολουθείς γνωστά μονοπάτια και να εκφράζεσαι πάντα ελεύθερα είναι βασικές αρχές της Reebok η οποία, εδώ και χρόνια, είναι γνωστή για τις συνεργασίες με αυτούς που αλλάζουν το παιχνίδι. Με αυτούς που παίρνουν ρίσκα. Η Reebok ήταν το πρώτο brand που τόλμησε να δημιουργήσει ένα workout sneaker αποκλειστικά για γυναίκες και ήταν η Reebok που συνεργάστηκε με ανερχόμενους hip-hop καλλιτέχνες στις καμπάνιες της στις αρχές της χιλιετίας.

Σήμερα, το brand που βάζει την αλήθεια πάνω από την τελειότητα και τους ανθρώπους πάνω από τους superstars βρήκε στο πρόσωπο της Cardi B την ιδανική συνεργάτιδα. Η Cardi B δεν είναι απλά καλλιτέχνιδα παγκόσμιας φήμης. Είναι μητέρα, είναι style icon, είναι σημείο αναφοράς της pop κουλτούρας και, πάνω από όλα, είναι ατρόμητη. Δεν ταιριάζει σε κανένα καλλιτεχνικό καλούπι και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή ακολουθώντας μόνο το δικό της μονοπάτι.

To look της Cardi B είναι διαθέσιμο στο Reebok.com ενώ ακολουθώντας τα @reebokclassics και @iamcardib στο Instagram θα μαθαίνετε πάντα πρώτοι τα νέα της συνεργασίας τους.