Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και όσο περνάει ο καιρός θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει . Το ξέρουμε και το ξέρεις! …ή μήπως δεν έχεις ιδέα; Αποκλείεται! Έχεις Smartphone, Social Media, όλο και κάτι θα έχεις δει ή ακούσει. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. 

Η εξέλιξη της αυτή, μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα και δραστηριότητες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να έχουμε μία Χ-Ψ εμπειρία. Η εικονική πραγματικότητα σου επιτρέπει να είσαι στο σπίτι σου και από εκεί να ταξιδεύεις στην άλλη άκρη του κόσμου.

Στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα που άνοιξε πριν μερικές μέρες, ζήσαμε μία νέα εμπειρία τεχνολογίας, με μοναδικές δράσεις και φυσικά πολλά δώρα. 

Το “ζέσταμα” της εμπειρίας ξεκίνησε με μία εικονική βουτιά σε ηφαίστειο το οποίο ήταν έτοιμο να εκραγεί. “Volcano Bungee Jumping” με την δύναμη της τεχνολογίας VR και με μία ειδική εγκατάσταση η οποία πραγματικά, σε έβαζε μέσα στο ηφαίστειο. 

Το μενού στην συνέχεια είχε απόδραση από ένα “Smart Escape Room”. Αν σου φαίνεται απλό, έλα να το δοκιμάσεις και μετά μιλάμε. Για να τα καταφέρεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά όλες τις λειτουργίες από τις έξυπνες συσκευές που σου δίνονται.

Μετά την μεγάλη απόδραση πήγαμε για χαλάρωση στα κύματα… ΝΟΤ! Καβαλήσαμε τα κύματα πάνω σε ειδικές σανίδες ή αλλιώς πάνω σε υδραυλικά surf stands και με την χρήση smartwatches, μπορέσουμε να δούμε τις επιδόσεις μας.

Για το τέλος είχαμε το Robot Challenge. Πήραμε τον έλεγχο ενός ρομπότ και προσπαθήσαμε να το πάμε από την μία πλευρά της ειδικά διαμορφωμένης πίστας, στην άλλη.

Η ώρα στο νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε και αυτό γιατί το κατάστημα, έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη.

Ψάχνεις Smartphone; Θα τα βρεις ΟΛΑ στην ειδική προϊοντική ζώνη που έχει δημιουργηθεί. Το ίδιο ακριβώς και για όλα τα άλλα smart προϊόντα, που μπορεί να ψάχνεις. Tablets, Laptops, αξεσουάρ και Τηλεοράσεις, hi tech προϊόντα Ήχου, Smart gadgets και STEM, όλα είναι στην διάθεση σου να τα δοκιμάσεις. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το Gaming… Στον πρώτο όροφο έχει στηθεί ειδική γωνιά, για να “λιώσεις” με τις ώρες, παίζοντας τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Αν τώρα σου χαλάσει κάτι, μην σκας… Στο υπόγειο υπάρχει και πιστοποιημένο service point, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Μία τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε να μην έχει πάρτι και φίλους!

H Τζένη Μελιτά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης φρόντισαν να καλωσορίσουν τους πάρα πολλούς επισκέπτες ανάμεσα στους οποίους ήταν, γνωστοί παρουσιαστές, Υoutubers, Influencers, αθλητές όπως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Τσολάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης. Για το τέλος το event είχε, μουσικούλα live από τους Stavento.

Μία ολόκληρη μέρα παρέα με τον ΓΕΡΜΑΝΟ στην Γλυφάδα, μία ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, όπως πρέπει να είναι.