Σας αρέσει η ποιότητα στα ρούχα και γενικότερα στη ζωή σας; Είναι γεγονός ότι όταν ένα ρούχο έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας υλικά, πλένεται, σιδερώνεται και φοριέται επί χρόνια, χωρίς να γαριάζει και να ξεθωριάζει.

Πλέον μπορείτε να αγοράζετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από διάφορα «ψαγμένα» online καταστήματα, βρίσκοντας εύκολα το νούμερό σας και αλλάζοντάς τα αν δεν σας κάνουν.

Σας βρήκαμε μερικά από τα γυναικεία και ανδρικά ρούχα σε έκπτωση από τεράστιες εταιρείες που έχουν αποδείξει την ποιότητά τους όπως Tommy Hilfiger, Gant, Hugo Boss.

Σίγουρα αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σας!

TOMMY HILFIGER ριγέ γυναικείο πουκάμισο

Από 100% VISCOSE, το πολύχρωμο γυναικείο πουκάμισο Tommy Hilfiger μπορεί να φτιάξει άπειρα σύνολα με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα της ντουλάπας σας. Casual στυλ που μπορεί να συνδυαστεί με φούστες, skinny παντελόνια, τζιν, δημιουργώντας εναλλακτικά σύνολα που θα φοράτε κάθε μέρα. Αποκτήστε από εδώ το γυναικείο πουκάμισο.

GANT POLO ανδρική μακρυμάνικη μπλούζα



Φοριέται σε όλες τις εποχές! Gant πόλο ανδρικά μπλουζάκια – Οι slim fit μακρυμάνικες μπλούζες είναι η καλύτερη επιλογή σας για κάθε μέρα. Μπορείτε να τις βρείτε σε όλες τις αποχρώσεις από το online κατάστημα Status και να τις συνδυάσετε με τζιν παντελόνι ή με chinos. Τον βαρύ χειμώνα θα σας κρατήσουν ζεστούς κάτω από το πουλόβερ σας. Βρείτε την φούξια μπλούζα από εδώ.

Ανδρικά sneakers BOSS

Εσείς τι παπούτσια επιλέγετε για κάθε μέρα στην δουλειά; Τα ανδρικά παπούτσια Hugo Boss είναι δερμάτινα και ταιριάζουν τέλεια με όλα τα outfit, απορροφούν τους κραδασμούς και είναι κατάλληλα για τη δουλειά και όλες τις εξωτερικές δραστηριότητές σας. Αποκτήστε τα από εδώ με δωρεάν μεταφορικά.

Επιλέξτε το online κατάστημα status για τις αγορές σας και βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα που χρειάζεστε! Δείτε την πλούσια ποικιλία στο eponymarouxa.gr.