Δεν σημαίνει ότι επειδή κατάφερες να στήσεις την επιχείρηση σου, όλα είναι οκ. Πρέπει να είσαι συνεχώς από πάνω της και να μαθαίνεις νέα πράγματα. Κάνεις δεν τα ξέρει όλα από την αρχή και φυσικά κανείς επειδή έχει δουλειά δεν σημαίνει ότι τα έχει μάθει.

Όλες οι εταιρίες χρειάζονται βοήθεια από κάποιον ειδικό. Κάποιον που να ξέρει. Ειδικότερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Παρά το γεγονός ότι ο κλάδος αυτός έχει υποστεί πολλές πιέσεις, τα METRO Cash & Carry στηρίζουν τις ελληνικές μικρομεσαίες εταιρίες και τις βοηθάνε μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα  εκπαιδεύσεων που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Στο πρόγραμμα “Πετυχαίνουμε μαζί”, που θα γίνει 01 και 02 Οκτωβρίου, οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, που θα αναλύσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και διαδικασίες που αφορούν στις επιχειρήσεις τους.

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι καλύτεροι στο χώρο τους, και δεν θα κάνουν γενικές και αόριστες αναφορές, αλλά ανάλογα με τη σύνθεση του ακροατηρίου τους κάθε φορά, θα προσαρμόσουν το περιεχόμενο των παρουσιάσεών τους ώστε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές, ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο και παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές του.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Καρκατζούνης Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot θα μιλήσει για τις “Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας”. Ο καταξιωμένος nomad chef Ανδρέας Λαγός θα μιλήσει με θέμα “Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι”. Ο Ανδρέας Ματθίδης sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, θα επικεντρωθεί σε αυτό που ξέρει καλύτερα και δεν είναι άλλο από “Το κρασί στην επιχείρησή μας”. Τέλος, ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, θα μιλήσει για την “Οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα”

Μερικοί από τους επιχειρηματίες που θα πάρουν μέρος στα σεμινάρια, μετά από κλήρωση θα μπορούν να έχουν Professional Mentoring. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένας από τους ομιλητές που θα επιλέξουν, θα επισκεφτεί την επιχείρησή τους και θα τους δώσει πιο “στοχευμένες” αξιολογήσεις και συμβουλές μέσω συμβουλευτικού Professional Mentoring.

Με αυτό τον τρόπο τα METRO Cash & Carry στηρίζουν τους συνεργάτες τους, και τους μαθαίνουν νέα skills και νέους τρόπους ανάπτυξης κι εξέλιξης της επιχείρηση τους και φυσικά μέσα από αυτές τις γνώσεις να έχουν περισσότερα κέρδη.

Αν θες κι εσύ να πάρεις μέρος στα σεμινάρια δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.