Χτυπάει 40αριά και, ειδικά αν έχεις μείνει στο κλεινόν άστυ, σκας και υποφέρεις. Μπορείς να κάνεις διάφορα π.χ. να φας ένα παγωτό, να κάνεις παγωμένο ντους, να βάλεις το κεφάλι σου σε ένα κούβα με παγάκια ή ακόμα να διαβάσεις ένα βιβλίο που θα σου φέρει εγγυημένα ψυχρολουσία.

Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το τελευταίο, η “Μαχήτρια της Καραϊβικής”, Σάρα Εσκενάζη σου προτείνει:

Η δεσποινίς Σμίλα διαβάζει το χιόνι. Πέτερ Χοε

Στην Κοπεγχάγη η κατά το ήμισυ Εσκιμώα, Σμίλλα Γιάσπερσεν, επιχειρεί να ανακαλύψει ποιος σκότωσε το γειτονόπουλό της, τον Ησαΐα, ένα εξάχρονο Εσκιμώο, ξεκινώντας από τον τοπικό ιατροδικαστή και καταλήγοντας εβδομάδες αργότερα πάνω σε ένα πλοίο να περιδιαβαίνει τα παγόβουνα της Γροιλανδίας.

Η λάμψη. Στέφεν Κινγκ

Το Ξενοδοχείο Θέα θεωρείται το κορυφαίο θέρετρο του κόσμου από πλευράς  φυσικού κάλλους. Ο Τζακ Τόρανς, όμως, ο νέος χειμερινός επιστάτης, με τη σύζυγό του Γουέντι και τον πεντάχρονο γιο τους Ντάνι θα δουν πολύ περισσότερα από την εξαιρετική ομορφιά του. Το αριστούργημα με την υπογραφή του μάστερ του τρόμου, είναι μια ιστορία που εγγυημένα θα σου φέρει ρίγη.

Ο ασπροδόντης. Τζακ Λόντον

Οι περιπέτειες ενός μικρού λύκου στον παγωμένο αρκτικό κόσμο που από μικρό κουτάβι πλησίασε τους ανθρώπους, οι οποίοι του πρόσφεραν προστασία, ζεστασιά και τροφή. Σιγά-σιγά εγκαταλείπει τον κόσμο της άγριας φύσης και υποτάσσεται σε αυτούς. Σύντομα όμως θα γνωρίσει τον βίαιο κόσμο των άγριων ζώων και τον εξίσου βίαιο κόσμο των ανθρώπων. 

Η Σάρα Εσκενάζη υπήρξε μία από τις πιο υπολογίσιμες μορφές του πρώτου Survivor. Έναν χρόνο μετά το παιχνίδι επιβίωσης, η ηθοποιός έχει κάνει σοβαρά βήματα στους χώρους που αγαπά. Στο θέατρο πρωταγωνιστεί σε παιδική παράσταση που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ενώ πρόσφατα λάνσαρε τους “Μαχητές της Καραϊβικής”, ένα βιβλίο που εξιστορεί τις περιπέτειες της στον Άγιο Δομίνικο. Για να μην ξεχνιέται και να μένει fit η Σάρα συνεχίζει τον αθλητισμό. Μάλιστα έτρεξε για καλό σκοπό στον περσινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον αγώνα των 5χλμ. με την WIND Running Team

Από το 2011, η WIND Running Team παρακινεί μικρούς και μεγάλους, διάσημους και άσημους, αρχάριους και έμπειρους, να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από το τρέξιμο. Σήμερα η ομάδα της απαρτίζεται από ένα ετερόκλητο, χαρούμενο πλήθος από αθλητές και αθλούμενους, πρωταθλητές και celebrities, κορίτσια και αγόρια της διπλανής πόρτας, που Δείχνουν το Δρόμο, τρέχοντας για καλό σκοπό. Είναι πολλοί και καθημερινά γίνονται περισσότεροι, γιατί μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια η WIND κατάφερε να κάνει το τρέξιμο την πιο χρήσιμη συνήθεια. 

Διάβασε ΕΔΩ τις ιστορίες των μελών της WIND Running Team, πάρε έμπνευση και δείξε ότι το χεις!